Accommodatie aanmelden

BoerenBed De Welzijnshoeve - Safaritenten Gelderland

Dreumel, Nederland

  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 74,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Trakteer de kinderen op een onvergetelijke ervaring: vier vakantie op een boerderij-glamping. In Gelderland ligt BoerenBed De Welzijnshoeve, een biologische boerderij waar kinderen kennismaken met het boerenleven.

De safaritenten van BoerenBed De Welzijnshoeve

Boerderij de Welzijnshoeve heeft twee soorten safaritenten: een Boerenbed Tent met toilet, en een HeerenBoer Tent mét ensuite badkamer. Beide tenten bieden plek aan maximaal vijf volwassenen en één kind. Er is een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed, een knusse bedstee en een leuke stapelbedstee. In het woongedeelte staat een houtkachel om op te koken, een keuken met stromend water en een koelkist, een fijne bank en een grote eettafel. De ensuite badkamer beschikt over een warme douche en een wastafel.

De faciliteiten van BoerenBed De Welzijnshoeve

Er is altijd iets te beleven op deze glamping in Nederland. Kinderen zijn van harte uitgenodigd om de boer een handje te helpen. De koeien worden uit de weide gehaald, de kalfjes krijgen melk, de hertjes worden gevoerd en alle andere kleine dieren moeten worden verzorgd (en geknuffeld). Op het erf en in de weides is voldoende ruimte om te spelen. Er is ook een trampoline, een hooiberg, en kinderen kunnen slootje springen en hutten bouwen. Ouders genieten ondertussen van de rust die hier heerst.

De omgeving van Dreumel, Gelderland

De safaritent in Gelderland ligt in het Land van Maas en Waal, een prachtige regio waar je tal van mooie wandelen en fietstochten kunt maken. Je kunt ook op korte afstand van de boerderij vissen. Op een half uurtje rijden liggen grote steden zoals ’s-Hertogenbosch en Nijmegen, leuk om een dagje naartoe te gaan. In Dreumel ligt een openluchtzwembad en indoor speeltuin Wameland. Ook leuk: maak eens een wandeling met een alpaca van de boerderij, en neem een gevulde picknickmand mee. Je kunt dit overleggen met de boerin.

Extra voorzieningen

Je kunt een ontbijtmand, boerensoep en een ‘huurkonijn’ bijboeken. Per accommodatie zijn 2 honden toegestaan. 

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf. 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio