Accommodatie aanmelden

BoerenBed Hoeve Banenburg

Gapinge, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 89,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Genieten van een welverdiende vlakbij de Noordzee? Kom dan met het gezin naar de authentieke BoerenBed boerderij Hoeve Banenburg in Gapinge.

De accommodatie
Hoeve Banenburg is een agrarisch bedrijf met vee en hebben ook een aantal akkers. Hier kan alle facetten van het boerenleven ontdekken. De kinderen kunnen een ritje met de pony maken, de paarden verzorgen, of een eitje rapen in het kippenhok. Wanneer je bij Hoeve Banenburg verblijft slaap je in een BoerenBed Tent. Deze luxe safaritent is geschikt voor 5 volwassenen en 1 kind. Vanuit de tent heb je een prachtig uitzicht op het boerderijleven.

De faciliteiten
In de BoerenBed Tent is van alles aanwezig om de vakantie zeer behaaglijk te maken. Er is een houtkachel, een toilet, comfortabele bedden en stromend water aanwezig. De sanitaire voorzieningen liggen op korte afstand.

De omgeving
Op boerenBed Hoeve Banenburg geniet je van een echte boerderijvakantie in een luxe safaritent, vlakbij het gezellige plaatsje Veere. Op de boerderij ontdek je het echte boerderijleven en mag je meehelpen met de boer of knuffelen met de boerderijdieren! De kinderen kunnen hier naar hartenlust ravotten op het erf of de hooizolder en leren van alles over het leven op een boerderij. BoerenBed Hoeve Banenburg ligt op slechts 15 minuten fietsen van het strand, maar ook van het gezellige Middelburg. Pak hier lekker een terrasje of bezoek een museum. Voor de kleintjes zijn er verschillende speel- en dierentuinen in de buurt.

Extra voorzieningen
Op BoerenBed Hoeve Banenburg kun je fietsen huren voor kinderen en volwassenen. Huisdieren zijn hier welkom en als je geen zin hebt om te koken kun je genieten van het BoerenSoep pakket of een Kampvuurkar huren, waarop je samen brood kunt bakken, aardappels kunt poffen en marshmallows kunt roosteren. Tegen betaling kunnen er ook paardrijlessen gevolgd worden.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio