Accommodatie aanmelden

BoerenBed La Ferme de la Moricière

Sartilly, Frankrijk

  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
Vanaf prijs per nacht ? 76,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Normandië is een prachtige regio waar zowel natuurliefhebbers als gezinnen met kinderen heerlijk vakantie kunnen vieren. Kom ook luxe kamperen op de authentieke boerderij La Ferme de la Moricière!

De accommodatie
Hier kun je verblijven op een boerencamping waar je het echte landleven zult ervaren; rust, ruimte en natuur in overvloed. La Moricière is een melkveeboerderij gelegen op de ‘Balcon de la Baie’, een historisch gebied dat een UNESCO werelderfgoed is. Hier kun je kennis maken met de koeien en andere boerderijdieren, mogen de kinderen iedere ochtend hun eigen eitje rapen en staat het ze vrij om heerlijk op de boerderij te spelen.

De faciliteiten
Om op Boerenbed camping La Ferme de la Moricière te verblijven hoef je geen tent of caravan mee te nemen, je slaapt namelijk in een grote Boerenbed Tent die wel plek biedt aan vijf tot zes personen – ideaal voor een gezin. Zo ervaar je dus wel het echte campinggevoel, maar heb je ook alle luxe en comfort die kamperen net dat beetje aantrekkelijker maken. Zo zijn er aparte slaapkamers met comfortabele bedden, de kinderen kunnen gezellig in de bedstee, er is een rustieke kookkachel, een koelkist, woongedeelte en toilet. De douches bevinden zich in een apart sanitair gebouw.

De omgeving
Kamperen bij de boer is ‘back-to-basic’ op het land en omgeven door de natuur, maar wel in een ruime tent die voorzien is van alle moderne gemakken. Daarbij ligt deze glamping op een geweldige plek om diverse uitstapjes te maken. Zo heb je bijvoorbeeld uitzicht op Mont Saint Michel, een getijeneiland met een prachtige abdij die een bezoek waard is. Ook zit je nabij de Normandische kust met haar rijke geschiedenis en adembenemende chateau’s.

Extra voorzieningen
Op BoerenBed La Ferme de la Moricière kun je fietsen huren voor kinderen en volwassenen, zodat je heerlijke tochten kunt maken door de prachtige omgeving.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio