Accommodatie aanmelden
+2 Foto's

Boomkamp - Bijzondere boomhutten West-Vlaanderen

Damme, België

Vanaf prijs per nacht ? 100,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Slapen op een paar meter hoogte, omringd door de natuur met een prachtig uitzicht over het groen en een pittoresk kasteeltje… dat kan bij Boomkamp! Hier geniet je van een bijzondere overnachting letterlijk tussen de bomen!

De boomhutten van Boomkamp

Slapen in deze boomhut is echt even wat anders dat wat je misschien gewend bent. Vanuit de boomhut kun je ver de omgeving in kijken en geniet je van de zonsondergang midden in de natuur. Overnacht je in een bijzondere boomhut in België!
De boomhutten zijn binnenin ongeveer 5.5 m2 groot. Elke boomhut is voorzien van een tweepersoonsbed. Ze zijn compact, maar heel gezellig. Ideaal voor een romantische getaway met z’n tweeën. Binnen vind je een hanglamp en elektriciteit, ook is er een gordijn om de ruimte te verduisteren. Op ongeveer 75 meter van de boomhutten is er een sanitair blok, hier zijn 2 douches (met warm water), 2 toiletten en 1 lavabo aanwezig. 

De faciliteiten van Boomkamp

Tobi en Kika laten je met dit bijzondere concept lokaal op reis gaan, midden in de natuur en met het nodige avontuur. Deze boomhutten in West-Vlaanderen hebben een unieke locatie in het Ryckeveldebos dicht bij Brugge. In het kasteeltje kun je (tegen een meerprijs) heerlijk ontbijten, vanuit de boomhut heb je een mooi uitzicht op dit pitoreske kasteeltje. Boomkamp is gelegen in een prachtige groene omgeving, waar je fijn kunt onthaasten en even back-to-basic vakantie kunt vieren.
Dichtbij de boomhutten vind je ook Ryckevelde Parkkaffee: een charmante pop-up bar in de open lucht. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje, of gewoonweg voor een middag of avond in de zon in de fijne relax- en ligweide. Er staat een foodtruck bij Ryckevelde Parkkaffee. ‘s Avonds wordt het decor aangepast met vuurkorven wat zorgt voor gezellige avonden en ‘indian summer nights.’

De omgeving van Damme, West-Vlaanderen

De groene en bosrijke omgeving van de boomhutten is perfect voor een wandeltocht door de natuur. Verken samen het bos te voet of te fiets en ontdek de mooie omgeving. Ook ligt het Boomkamp dichtbij Brugge, een hele gezellige stad voor een dagje uit! Brugge zit vol met oude straatjes, gezellige hoekjes, fijne hotspots en talloze chocoladewinkels! Het gezellige plaatsje Damme ligt ook dichtbij de kust, een dagje naar het Belgische strand is dus ook zo gemaakt. Knokke is een bijvoorbeeld gezellige strand-stad met een mooie zee en leuke strandtenten.

Extra voorzieningen

Handdoeken en lakens zijn inclusief.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio