Accommodatie aanmelden

Festival glamping

Ben je het zat om te slapen in een kapotte en kleffe tent op festivals? Glamping biedt de oplossing. Vanaf nu kun je in alle luxe slapen, terwijl je geniet van de tofste festivals. Feest erop los en beleef de geweldigste tijd van je leven met je vrienden.

Toon filters

Glamping op festivals

Ben je op zoek naar een luxe festival ervaring? Dan biedt glamping voor jou de uitkomst. Zeg maar vaarwel tegen de kapotte tentjes en de kleffe slaapzakken. Vanaf nu verblijf je in alle luxe, stijl en comfort. En dat allemaal in de buurt van de tofste festivals. Roep je vrienden bij elkaar en beleef de tijd van je leven.

Glamping op een festival kan in verschillende vormen en maten. Van authentieke tipi tenten tot grote, luxe safaritenten. Geen gedoe meer met het opzetten van je tent,het festival kan gelijk beginnen. 

Aan het einde van de dag slaap je comfortabel in een van de glamping accommodaties, waarna je de volgende dag weer volledig fit bent om als één van de eerste te genieten van de muziek en sfeer van het festivalterrein. 

Luxe kamperen bij festivals

Je kunt zowel in het binnen- en buitenland genieten van festivals die een glamping aanbieden. Wil je losgaan op de Zwarte Cross, in Duitsland een keertje het Oktoberfest meemaken of is Tomorrowland in België meer jouw ding? Er is een grote kans dat er bij dit soort bekende festivals een glamping mogelijkheid is. Glamping is namelijk hot!

Deze vorm van luxe kamperen geeft je festival ervaring een flinke boost! Fris wakker worden in een comfortabele accommodatie en onbezorgd op reis? Kies voor een van de unieke glamping trips die worden geoorganiseerd naar de leukste festivals in Europa.