Accommodatie aanmelden

Sleeperoo - Sleepcube in een prachtig parklandschap in Nedersaksen

Celle, Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 120,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van het gezang van de vogels, het kwaken van de kikkers, het ritselen van de bladeren en nog veel meer natuurlijke geluiden terwijl je geniet van een pittoresk park. Ga een tijdje zitten op de bloemenweide, proost met een glas wijn en geniet van de mooie omgeving!

De Sleepcube van het Schilderijlandschap in Celle

De Sleepcube is speciaal ontworpen voor bijzondere slaapervaringen. De Sleeperoo cube biedt met zijn natuurlijke vorm comfort, veiligheid een ervaring op ongeveer 12m³ ruimte. Met zijn ronde vormen en de weerbestendige panelen met grote ramen, nodigt het avonturenbed je uit om te knuffelen, te bewonderen en te dromen. Binnen zijn dekens, kussens en een matras (160x200m). Er is ook een energiebesparende LED-verlichting en een koelpakket met een selectie heerlijke biologische snacks en drankjes.

De Sleeperoo in het pittoreske park in Celle biedt een prachtig uitzicht op de waterloop en de Sprudelstein. De geneeskrachtige plantentuin is over het algemeen toegankelijk voor het publiek. Je kunt echter de sleutels gebruiken om de dichtstbijzijnde poorten te vergrendelen om alleen van de tuin te genieten. De toiletten bevinden zich op 140 meter van de Sleepcube.

De locatie en de omgeving van het Schilderijlandschap in Celle

Celle ligt ongeveer 42 km ten noordoosten van Hannover. De mooie geneeskrachtige planten tuin kan worden bereikt vanuit het centrum met de fiets of te voet. De kleine stad heeft sierlijke vakwerkhuizen, die zelden in Duitsland worden gezien. Bovendien is het barok kasteel van Celle een bezoek waard. Volg een rondleiding en leer alles over de Staatskamers, Kasteelkeuken en het Residence Museum.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio