Accommodatie aanmelden

Sleeperoo - Sleepcube op een dakterras aan de Baltische Zee

Fehmarn , Duitsland

  • Buitenzwembad
Vanaf prijs per nacht ? 120,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De zonsondergang met volledig zeezicht vanaf het dak van een huis doorbrengen? Dit is precies waar je van kunt genieten tijdens de dakterras ervaring aan de Baltische Zee. Op het dakterras heb je volledige privacy en kunt je genieten van een bijzondere overnachting.

De Sleepcube op het dakterras aan de Baltische Zee

De Sleepcube is speciaal ontworpen voor bijzondere slaapervaringen. De Sleeperoo cube biedt met zijn natuurlijke vorm comfort, veiligheid een ervaring op ongeveer 12m³ ruimte. Met zijn ronde vormen en de weerbestendige panelen met grote ramen, nodigt het avonturenbed je uit om te knuffelen, te bewonderen en te dromen. Binnen zijn dekens, kussens en een matras (160x200m). Er is ook een energiebesparende LED-verlichting en een koelpakket met een selectie heerlijke biologische snacks en drankjes.

De locatie en de omgeving van de Sleepcube aan de Baltische zee

De Sleepcube bevindt zich op het dak van FehMare, dat direct aan het zuidelijke strand van het eiland Fehmarn ligt, in de buurt van de stad Burgtiefe. Deze plaats ligt op ongeveer 90 km van Kiel. Het terras biedt een direct uitzicht op de zee, is begroeid en heeft een pad om naar je Sleepcube te lopen. Een aparte trap leidt je naar het strand en de gastronomie op de promenade. Deze is altijd bereikbaar. Bovendien heb je ook de sleutel tot deze privé toegang.

De stad Fehmarn is altijd geschikt voor een korte vakantie. Er zijn ongeveer 2.200 uren zonneschijn per jaar. Dit maakt het eiland een van de zonnigste regio's in Duitsland. Bovendien mag je de Flügger-vuurtoren of het natuurreservaat niet missen.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio