Accommodatie aanmelden

Sleeperoo - Sleepcube in Wellnesspark Malente

Malente, Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 120,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Ze zitten in de schemering op een klein uitkijkplatform in het park. Achter het bos ten westen van Sieksee gaat de zon onder en wordt voor de laatste keer weerspiegeld in het water. Langzaam stijgen de sterren en de eerste vleermuizen zweven door de lucht. Is er iets beters voor een ontspannen vakantie?

De Sleepcube van Wellnesspark Malente 

De Sleepcube is speciaal ontworpen voor bijzondere slaapervaringen. De Sleeperoo cube biedt met zijn natuurlijke vorm comfort, veiligheid een ervaring op ongeveer 12m³ ruimte. Met zijn ronde vormen en de weerbestendige panelen met grote ramen, nodigt het avonturenbed je uit om te knuffelen, te bewonderen en te dromen. Binnen zijn dekens, kussens en een matras (160x200m). Er is ook een energiebesparende LED-verlichting en een koelpakket met een selectie heerlijke biologische snacks en drankjes.

De Sleeperoo bevindt zich op het uitkijkplatform Luisenhöhe. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de Diek en de Kellersee. In het kuurpark kun je luisteren naar de meeslepende bladeren en het vogelgezang en geniet je ervan. De toiletten bevinden zich bij de ingang van het spapark. Vergeet niet om uw eigen handdoeken mee te nemen.

De locatie en omgeving van Wellnesspark Malente

De Sleeperoo bevindt zich tussen Kiel en Lübeck, ongeveer 100 km ten noordoosten van Hamburg. Genesteld tussen de Dieksee en de Kellersee vindt u hier Bad Malente-Gresmühlen. Bekend als Kneipp spa en kuuroord, het is de ideale plek om te ontspannen. Neem een ​​boot of kano op een van de meren of de rivier om de waterwereld te verkennen. Als je honger hebt, kun je jezelf trakteren op verschillende lekkernijen bij Café Gleis 3.

Niet ver van het kuurpark vindt u de pier voor de 5-Seen-Fahrt. Dit is een minicruise voor de prijs van een bioscoopkaartje. De zon schijnt op het glinsterende water en een heerlijk ijsje ligt in je hand. Pure ontspanning!

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio