Accommodatie aanmelden

Vintage Road Trips - Volkswagen busje

Amersfoort, Nederland

  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 99,75
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Huur een nostalgische Volkswagen busje vanuit Nederland of Zuid-Frankrijk en beleef een uniek Glamping avontuur met je geliefde of vrienden. Het is Roadtrip-time!

Vintage Road Trips heeft naast de leuke Volkswagen busjes: Citroen 2CVs, VW Kever cabrio’s, een klassieke Porsche 911 en een stoere Ford Mustang cabrio te huur. In deze te gekke oldtimers kun je heerlijk roadtrippen, maar je kunt er helaas niet in slapen. In de klassieke VW T2 Westfalia campers kan dat gelukkig wel! Als je op pad gaat met een busje, heb je echt de vrijheid tijdens je reis. Jij bepaalt waar je heengaat!

De busjes zijn praktisch en comfortabel ingericht en je kan er overal mee terecht; in een drukke stad of in de vrije natuur. En een reis met een Volkswagen busje hoeft niet duur te zijn. Want het busje is het transport, maar ook de accommodatie. Je slaapt & kookt namelijk in het busje. Is het slecht weer? Dan kan je lekker beschut een boek lezen of een spelletje doen.

Het charmante Vintagebusje is een Volkswagen T2 Westfalia camper en je gaat hiermee Back to the Seventies! Het busje biedt slaapplekken voor 4 personen. Het busje is voorzien van een 2-pitskooktoestel, koelkast/box, wasbak met stromend water en 220 Volt aansluiting. Je krijgt er een volledige kampeerinventaris bij. Het busje is niet geschikt voor lange afstanden.

De busjes zijn op te halen in Amersfoort of in de Provence in Frankrijk. Je vliegt naar Zuid-Frankrijk goedkoop met Ryanair. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huur van de camper is inclusief pechhulp, sleephulp en vervangend vervoer in geheel Europa.

De volledige voorwaarden kan je vinden op de website van Vintage Road Trips.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio