Accommodatie aanmelden

Algemene voorwaarden

'Glamorous camping' op de mooiste plekken in Europa

Algemene voorwaarden 

Gebruik teksten
Glampings is niet verantwoordelijk voor fouten in de beschrijving van accommodaties of in de prijsstelling, hier kunnen nooit rechten aan ontleend worden. Glampings is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Informatievoorziening
Glampings staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de hier aangeboden informatie over deelnemende accommodaties, aanbiedingen, valuta en prijzen. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden. Glampings staat niet in voor de juistheid van, en is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot foto's van accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, vermelding van accommodatiefaciliteiten en andere beschrijvingen die op de website getoond worden, welke informatie aangeleverd wordt door de accommodaties zelf, die om die reden dan ook verantwoordelijk zijn voor de correctheid van deze informatie. Glampings controleert niet alle informatie die door de accommodaties of andere derde partijen wordt aangeleverd. 

Let op. De genoemde prijzen op de website zijn indicaties obv prijzen in het laagseizoen zodat eenvoudig vergeleken kan worden tussen de accommodaties. De meest actuele prijzen, beschikbaarheid, (boekings)voorwaarden en informatie vindt u op de website van deze accommodatie. U klikt eenvoudig door via de groene buttons op een accommodatiepagina.  

Tot stand komen van reserveringen
Glampings stuurt slechts bezoekers door naar de website van de accommodatiehouder. Glampings is nimmer aansprakelijk voor fouten in reserveringen bij accommodaties zelf. Geschillen moeten altijd direct met de accommodatiehouder worden opgenomen, Glampings kan hierin niet verantwoordelijk zijn om welke rol dan ook vervullen.

Beeldmateriaal
Al het beeldmateriaal op Glampings is zorgvuldig geselecteerd en direct van de accommodatiehouders afkomstig. Mocht u een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit aan ons door en wij zullen deze binnen 24 uur verwijderen. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties.

Schade
Glampings is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. 

Voor alle vragen over onze voorwaarden: info@glampings.nl 

Neem contact met ons op