Accommodatie aanmelden

Accommodatie aanmelden

Wat zijn de voordelen van Glampings?

Bereik een groot publiek

Onze geoptimaliseerde website scoort goed in Google. Met topposities op termen geassocieerd met glamping zorgen we voor een optimale zichtbaarheid. We benaderen onze doelgroep actief via zoekmachines, betaalde Google Adwords advertenties en de bekende socialmedia-kanalen. Zo vinden elke maand duizenden glampingliefhebbers hun weg naar Glampings.

Simpele werkwijze

Onze werkwijze is simpel en overzichtelijk. Teksten en foto’s kun je gewoon naar ons mailen. Je hoeft dus niet in te loggen in een ingewikkeld systeem. Daarnaast optimaliseren wij de aangeleverde teksten voor de online vindbaarheid. Zo boeken we samen snel resultaat. En door de tijd die je bespaart, behoud je je focus op je gasten.

10 jaar ervaring in de online reisbranche

Al meer dan 10 jaar is de combinatie van reizen en online marketing onze drijfveer. Opdrachten voor grote reisorganisaties en het opzetten van succesvolle online platforms zoals Supertrips.nl en Geefeendroomcadeau.nl leidden in 2014 tot het ontstaan van Glampings.

Meer bezoekers en boekingen op je eigen website

We sturen bezoekers rechtstreeks door naar je eigen website. Hierdoor merk je snel het effect van onze samenwerking en houd je grip op je advertentiekosten. Door onze gerichte advertenties en zoekmachineoptimalisatie zorgen wij er bovendien voor dat alleen de juiste bezoekers je bereiken.

Neem contact met ons op