Accommodatie aanmelden

Glamping België Glamping België

Ontdek in België historische steden zoals Brugge, Gent en Antwerpen en laat je onderdompelen in de gezellige sfeer en biercultuur. Een vakantie aan de Belgische kust is ideaal om uit te waaien. Wil je liever meer natuur om je heen? Bezoek dan de Ardennen en ga op avontuur door de bossen en pittoreske steden, zoals Durbuy en verblijf op een Glamping. Belgie is een waar paradijs voor genieters.

Landen
Deel op social media
Toon filters

Glampings België

Even lekker weg van huis, maar geen zin om een hele dag in de auto te zitten? Houd je er van om lekker tot rust te komen op een camping, maar heb je wel behoefte aan de luxe van thuis? Wil je eens een keer lekker meegenieten van het Bourgondisch leven van onze zuiderburen? Bekijk dan snel ons aanbod van Glampings in België, dat varieert van safaritent tot yurt! 

Luxe kamperen op een glamping in België

België; het land dat grootheden voortbracht als Eddy Merckx en Clouseau en wie kent ze niet: Samson & Gert en K3! Ben je benieuwd naar hun roots? Boek dan een overnachting in een glamping in België en ga er lekker op uit in dit gastvrije land.

België biedt geen gastronomie; België ís gastronomie! Iedere streek heeft zijn eigen bijzondere biertjes, van blond bier tot trippel en van witbier tot rosébier. Daarnaast kennen we België natuurlijk van haar heerlijke chocolade, wafels en frieten. Niet alleen de bekendere steden als Brussel, Antwerpen en Brugge bieden een prachtig, historisch decor, maar ook in het centrum van de minder bekende steden als Aalst, Leuven en Mechelen waan je je in de middeleeuwen. Grootse marktpleinen worden omringd door statige gebouwen uit een ver verleden.

Voor een divers aanbod van attracties breng je een bezoek aan pretparken als Walibi België in Waver, Bobbejaanland in Kasterlee of één van de ‘Plopsa’ parken van Studio 100. Antwerpen is niet alleen bekend om zijn historische en gezellige binnenstad; voor een dagje dieren kijken kun je terecht bij Antwerpen Zoo en Aquatopia. Een goedkoper alternatief is een bezoek aan de vogeltjesmarkt op en rond de Graanmarkt in deze stad of de rommelmarkt op het Vossenplein in Brussel. De steden Brussel en Antwerpen zijn tevens geschikt voor een lekker dagje shoppen. Het winkelaanbod varieert van kleine pittoreske winkeltjes vol brocante woondecoratie tot warenhuizen van wereldberoemde modemerken.

Een luxe kampeervakantie op een glamping België boek je via Glampings.nl!