18 augustus 2020

Heb je een mooie bestemming op het oog, maar is er geen glamping in de buurt? Met een luxe camper in je bezit hoef je je daar nooit meer zorgen om te maken. Ben jij benieuwd naar de meest luxe en dure campers ter wereld? Wij geven je de top drie!

3. UNICAT Amerigo International

In vergelijking met de campers die op de tweede en eerste plaats staan, lijkt de UNICAT Amerigo International misschien niet echt op een luxueuze camper waarmee je kunt ‘glampen’. Het is dan ook niet de allerduurste camper, maar wel één die uniek is in zijn soort. Het is namelijk een stoere truck die zich nie laat afschrikken door ruig terrein en is daarmee de ultieme expeditiecamper voor iedere roadtrip! Ook heb je wifi in de camper, zodat je altijd en overal in contact blijft met de rest van de wereld. Je hebt daarnaast dus niet heel veel meer nodig dan het goedkoopste sim only abonnement (voor de momenten dat je niet bij je camper in de buurt bent) om je vakantie goed door te komen! Als je de wagen helemaal aftankt, kun je er 3200 km mee vooruit. Ben jij ook een ware avonturier? Voor slechts € 438.000,- is deze camper van jou.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Unicat (@unicatexpeditionvehicle) op

2. Featherlite Vantare Platinum Plus

De Featherlite Vantare Platinum Plus lijkt meer op een tourbus voor celebrities dan op een camper. In deze wagen kom je zeer luxe materialen tegen die je waarschijnlijk ook wel in je huis zou wensen, zoals Italiaans leer, koper, Inca-marmer, parelmoer, enzovoort. Daarnaast maak je als bewoner van deze camper natuurlijk graag gebruik van de koelkast, rvs-vaatwasser en de geweldige plasma-tv. Regent het veel tijdens je vakantie? Dan ga je gewoon een stukje rennen op de ingebouwde loopband om lekker fit te blijven. De Featherlite Vantare Platinum Plus houdt bovendien rekening met je sportwagen, want het heeft een uitschuifbare, ingebouwde garage. Voor € 2.190.000,- rijd je er mee weg.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Featherlite Coaches (@featherlitecoaches) op

1. Marchi Mobile EleMMent Palazzo

Deze camper van Marchi Mobile is de duurste camper ooit gemaakt. Van de buitenkant lijkt het een beetje op een raar gevaarte, maar wanneer je een kijkjebinnen neemt, wil je niets anders meer. De cockpit biedt je een panorama-uitzicht tijdens iedere roadtrip en de camper heeft een groot bovendek, zodat je altijd goed zicht hebt op iedere zonsondergang. In de EleMMent Palazzo vind je een vier meter lange sofa, een wijnkast, een bar, een Kitchenette, een ijsmachine en een gigantisch tv-scherm. Geniet van de regendouche, de lichttherapie en het heerlijk grote bed dat door hetzelfde bedrijf is gemaakt dat de Britse koninklijke familie van bedden voorziet. Voor het bezitten van deze ‘glamper’ betaal je wel de absolute hoofdprijs van € 2.627.650,-.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marchi Mobile (@marchi_mobile) op