07 augustus 2024

Bonaire voor gezinnen: plezier en ontspanning voor jong en oud

Je weet het misschien maar al te goed. Bonaire is de ideale plek als je zoekt naar een vakantie met veel plezier en ontspanning. Dit eiland biedt dan ook een overvloed aan activiteiten voor jong en oud. Van snorkelen in de wateren, waar vissen en koraalriffen te bewonderen zijn. Tot het verkennen van de natuurreservaten. Er is voor ieder wat wils. De kids kunnen hun energie kwijt op de stranden. En dat terwijl jij en je partner genieten van de rust. Je komt meer over dit eiland te weten in deze blog.

De tijd van je leven door te overnachten op een glamping

Voor een unieke en avontuurlijke overnachting is glamping op Bonaire een absolute aanrader. Je geniet van het comfort van luxe accommodaties met de avontuurlijke sfeer van kamperen. Op Bonaire zijn er diverse glamping-opties die perfect zijn voor gezinnen. Denk aan ruime tenten met comfortabele bedden, eigen sanitair en zelfs airconditioning. Ook maak je gebruik van fijne faciliteiten zoals:

  • Zwembaden

  • Speeltuinen

  • Meer dan georganiseerde activiteiten voor kinderen te vinden. 

En ontwaken met het geluid van de zee en de zon die opkomt? Dat maakt de vakantie extra bijzonder en je maakt vast en zeker herinneringen voor het leven.

Tip! Boek op tijd je vliegtickets naar Bonaire

Je doet er maar al te graag alles aan dat je vakantie naar Bonaire soepel verloopt. Daarom is het essentieel om je vliegtickets op tijd te boeken. Je vliegtickets Bonaire vroeg boeken kan niet alleen zorgen voor betere prijzen. Je hebt ook net even wat meer keuzemogelijkheden wat betreft vluchttijden en zitplaatsen. Wacht daarom niet te lang met het regelen van je tickets. Het plannen van je reis ruim van tevoren geeft ook de mogelijkheid om speciale wensen van je gezin terug te laten komen. Denk daarbij aan kindermaaltijden of extra bagage. Ook begint de voorpret van de vakantie al bij het boeken van de vlucht!

Ga op zoek naar een accommodatie pal aan de paradijselijke stranden van het eiland

Vakantie vieren met het gezin aan een van de paradijselijke stranden van Bonaire is natuurlijk de kers op de taart. Glamping aan het strand biedt niet alleen directe toegang tot het zand en de zee. Maar vaak ook een schitterend uitzicht op de zonsondergangen. Een glamping aan het strand betekent dat je slechts een paar stappen verwijderd bent van zwemmen, zandkastelen bouwen en snorkelen.