15 mei 2019

Speciaal voor jou hebben wij de top 10 glamping aanbieders op een rijtje gezet. Hiermee zie je in één opslag welke aanbieders er zijn en welke glamping accommodaties zij bieden. Zo maak jij heel eenvoudig jouw keus naar jouw favoriete glamping bestemming.

Allcamps 

1. Met Allcamps ontbreekt het je aan niets. Op luxe campings in Italië, Frankrijk en Kroatië vind je lodgetenten en safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.  Sommige tenten hebben zelfs een badkamer met hot tub! Bekijk hier de aanbiedingen en acties van Allcamps.

 

Vacanceselect 

 

2. Vacanceselect is al een aantal jaren de grootste aanbieder op het gebied van glamping. Op de mooiste campings van Europa (o.a. in Frankrijk en Italië) staan luxe tenten op jou te wachten. Vacanceselect loopt voorop als het gaat om innovatie, zo hebben ze de Airlodge geïntroduceerd, waar je vanuit je bed zo naar de sterrenhemel kunt staren. Niets voor niets is Vacanceselect in 2016 onderscheiden als de beste glamping aanbieder en krijgen ze een 8,8 op Trustpilot. Bekijk hier de aanbiedingen en acties van Vacanceselect. 

Boerenbed

3. Met Boerenbed ga je heerlijk luxe kamperen bij de boer. Je geniet van het boerenleven terwijl je wakker wordt in je eigen BoerenBed tent, Heerenboer tent of houten vakantiehuisje. Ga het weiland in, voer de geiten en paarden en stap op de tractor. Ideaal voor als je met je gezin op vakantie wilt in eigen land of vlakbij in Duitsland, Frankrijk, België of Engeland. Want deze landen hebben zoveel moois te bieden! Zo krijgen ze een gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2! 

Molecaten

4. In stijl kamperen doe je met Molecaten. Van ruime safaritenten in het zand tot sfeervolle chalets gebouwd van duurzaam materiaal. Of je nu gaat voor een vakantie aan zee, in het bos of aan het water. Met Molecaten geniet je van al het comfort van thuis met de vrijheid van een camping. Inmiddels ontvangt Molecaten een 8,5 op Zoover. Bekijk hier de aanbiedingen en acties van Molecatan.  

Landal 

5. Glamping bij Landal is helemaal tot rust komen. Luxe accommodaties zoals stacaravans, tenten en lodges zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht tijdens jouw vakantie. Ontdek de prachtige omgeving in Nederland en Duitsland en geniet van de vele faciliteiten op het park. Bekijk hier de aanbiedingen en acties van Landal. 

Roan 

6. Ook bij Roan bieden ze verschillende glamping accommodaties aan. Van super deluxe stacaravans in Italië waarbij je eerder het gevoel hebt dat je in een hotel bent belandt. Tot aan luxe lodgetenten in Frankrijk met eigen keuken, badkamer en hemelbed. Niet voor niets ontvangt Roan een 8,6 van haar gasten, want hier kun je echt glamorous kamperen.

Suncamp 

7. Glamping bij Suncamp betekent luxe kamperen in populaire gebieden binnen Europa. Van luxe ingerichte lodgetenten in Frankrijk, Italië en Spanje tot mobile homes in Oostenrijk, Luxemburg en Nederland. Geniet met het hele gezin van kamperen maar met de luxe zoals je die graag op vakantie wilt. Wist je dat alle glamping locaties van Suncamp zijn voorzien van een zwembad? Bekijk hier de aanbiedingen en acties van Suncamp.

 

8. Bij Villatent vind je prachtig ingerichte safaritenten voor jouw ideale glamping vakantie. Je vindt ze in de mooiste regio’s van Frankrijk en Italië. Naast dat er een keuken, bed en toilet voor je klaar staat, kun je ook profiteren van een super relaxte hangmat, barbecue en Nespresso apparaat.