10 oktober 2017

De afgelopen zomer zijn er heel wat glamping vakanties geboekt door onze bezoekers. Van luxe safaritent tot bijzondere huisjes aan het strand. Vandaag blikken we terug op de meest bezochte accommodaties en topcampings van het seizoen. We hebben de top 10 glamping accommodaties voor je op een rijtje gezet. Kun je meteen wat inspiratie opdoen voor de volgende glamping vakantie! 

1. Glamping Bloemendaal 
De grote winnaar van 2017 zijn de Sea Lodges van Bloemendaal. Dit prachtige vakantiepark ligt midden in de duinen, waar je kunt genieten van de vele gezellige strandpaviljoens. De Sea Lodges stralen één en al luxe uit, waardoor een topvakantie vrijwel gegarandeerd is! 

Glamping Bloemendaal

2. Camping Weekend
Het Gardameer blijft populair, zien we aan het aantal boekingen bij deze glamping. Luxe lodges met hemelbed en ligbad, uitgebreide animatie voor de kinderen of een prachtig uitzicht op het Gardameer vanaf het zwembad, je vindt het allemaal op Camping Weekend!

 3. Village Concoa d'oro
Op zoek naar een gezellige camping midden in de natuur? Camping Village Conca d'Oro is ook veel geboekt afgelopen zomer. Niet gek, gezien de heerlijke locatie en de luxe accommodaties. Je kunt zelfs genieten van een privé strand! 

4. Ferienparadies Nattere See
Een glamping in Oostenrijk zou je misschien niet zo snel verwachten in de top 10, maar toch krijgt Ferienparadies Nattere See een welverdiende vierde plek. Dankzij de prachtige omgeving en spiksplinternieuwe safarilodges is dit een topglamping voor het hele gezin. 

Ferienparadies Nattere See

5. Camping Orlando
Tussen historische steden en de Chianti-wijnvelden bevindt zich camping Orlando: een plek die veel rust en natuur biedt. Met haar drie zwembaden en het Nederlandse animatieteam is deze plek ook voor kleine kinderen ideaal! 

6. Materada Beach
Op zoek naar een paradijselijke plek voor 2018? Dan is deze topper misschien wel de ideale bestemming! Naast het zwembad wat uitkijkt op het strand loop je vanaf de camping zo de zee in. Ook de luxe lodgetenten vallen hier gegarandeerd goed in de smaak. 

Materada Beach

7. Zeeuwse Kust
Deze vijfsterren familiecamping is ook weer veel bezocht afgelopen zomer. De sfeervol ingerichtte Strandlodges komen hier dan ook goed tot hun recht. Met het strand op 250 meter afstand noemt Zeeuwse Kust zich terecht één van de mooiste plekken van Zeeland! 

8. Strandhuisjes Park Hoogduin
Zeeland blijft populair onder de vakantiegangers, niet voor niks met zoveel mooie parken! Ook Park Hoogduin doet het weer goed. Begin je dag hier met een frisse duik of sluit hem af met een fijne strandwandeling: deze camping biedt je een strandvakantie om nooit te vergeten!

Park Hoogduin

9. Mountain Network (Ardennen)
Voor de avonturiers is het park van Mountain Network in de Ardennen de perfecte vakantiebestemming. Er worden diverse outdooractiviteiten geregeld, maar je kunt ook je hart ophalen aan culturele uitstapjes. Een perfecte vakantie waar zowel inspanning als ontspanning kunnen worden afgewisseld. 

10. Paradu Tuscany Ecoresort
Het Paradu Tuscany Ecoresort mag ook zeker niet ontbreken in deze lijst. Met haar zwemparadijs en privéstrand doet het zijn naam volledig eer aan en mag het zichzelf terecht ook een topglamping van 2017 noemen! 

Welke glamping zou volgens jou ook in deze top 10 moeten staan?