Accommodatie aanmelden

Airlodge

Slapen op een paar meter hoogte op een bijzondere plek? Ontdek bij glampings de mooiste Airlodges in Europa. Deze luxe vakantieverblijven op een paar meter hoogte zijn compleet ingericht en hebben alle voorzieningen die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie met glamping in Europa. Slapen in een airlodge is een echte beleving!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Airlodge

Als je met het hele gezin wilt kamperen, of wellicht juist romantisch met z’n tweeën, maar niet in een te krappe tent wilt slapen, boek je een vakantie op een glamping! Op een ‘glamorous camping’ kun je namelijk luxe kamperen, in een Airlodge bijvoorbeeld. In deze prachtige ‘blokhut’ op palen beleef je een bijzondere tijd.

Met twee verdiepingen biedt een airlodge plek aan twee volwassenen en twee kinderen. De kids slapen gezellig beneden in de bedstee, en de ouders genieten romantisch van de sterrenpracht onder het dak met ramen. De comfortabele bedden garanderen een ontspannen nachtrust.

Slapen midden tussen de bomen, of juist op een open plek... 's nachts kijken naar de sterren en s'ochtends de zon op zien komen met het geluid van fluitende vogels... Slapen in een airlodge is een echte ervaring! Airlodges vind je verspreid over heel Europa. Van vlonders met een luxe tent erop tot complete houten huisjes op een paar meter hoogte.

Luxe kamperen in een Airlodge van Vacanceselect

Ga je luxe kamperen in een airlodge? Je hoeft enkel je koffer mee te nemen, de Airlodge is namelijk compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Naast de slaapkamers is er namelijk ook een eigen badkamer met toilet en douche, een keukenunit met alle benodigdheden om te koken, en een woongedeelte. Buiten geniet je op het terras van het mooie weer onder je parasol en op een heerlijke loungeset.

De Airlodges staan vaak op campings die kindvriendelijk zijn, dus de kinderen en jongeren zullen zich prima vermaken terwijl de volwassenen even van de rust kunnen genieten. Met een boekje en drankje erbij kun je dit echt luxe kamperen noemen. 

Maar ook vind je airlodges midden in de natuur, waar je geniet van de mooiste uitzichten en veel privacy. Ideaal voor een romantische getaway in de natuur én bij aankomst staat alles voor je klaar. Ontdek airlodges in Italië, in Frankrijk, Nederland en op nog veel meer plekken.

Ontdek bij Glampings alle verschillende airlodges.