Accommodatie aanmelden

Allcamps Glamping

Overnachten in een luxe safaritent aan de kust van Kroatië? Bekijk ons unieke aanbod safaritenten van Allcamps, die over alle gemakken beschikt die je je maar kunt wensen. Privé sanitair, een complete keuken en het verblijf op een top camping in Kroatië.

  • Campings in Kroatië
  • Met heerlijk zwembad
  • Mooie campings

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Allcamps

Houd je van de gemoedelijkheid van een camping, maar wil je toch een luxe accommodatie die van alle gemakken is voorzien? Dan is glampings iets voor jou! 

De lodgetenten of safaritenten van Allcamps zijn bijzonder ruim met een luxe en smaakvolle inrichting. Vaak zijn de tenten voorzien van een toilet en douche. Ook vind je een heerlijke zithoek, kasten en een uitstekend bed. Geniet van de privacy en de luxe van een eigen badkamer, terwijl de rustieke afwerking van de lodgetent je toch het gevoel geeft dat je echt aan het kamperen bent. 

Ons aanbod van Allcamps safaritenten bestaat uit een aantal mooie campings aan de Adriatische kust, in Kroatië. Een land wat steeds populairder wordt door de gunstige ligging en mooie natuur. Iets wat je ook zeker zult ervaren op de topcampings aan de kust. 

Luxe kamperen in een safaritent van Allcamps begint bij Glampings!