31 juli 2020

Wil jij er deze zomer toch nog even tussenuit? Een paar dagen op vakantie naar het buitenland, in de Italiaanse of Franse zon? Of juist lekker in Nederland op een glamping dichtbij huis? Naast deze bekende vakantielanden zijn er ook nog de mooie bestemmingen Kroatie en Slovenie.. er zijn zoveel mooie, onontdekte plekken waar je je vakantie door kunt brengen! We vertellen je graag over de leukste glamping accommodaties die voor deze zomer nog last minute beschikbaarheid hebben.

1. Vacanceselect

Bij Vacanceselect boek je nu jouw vakantie met 100% Smile aanbod! Er zijn extra maatregelen vanwege de huidige corona situatie en je profiteert van voordelen voor jouw vakantie. Ontdek het grote aanbod van bijzondere glampings bij Vacanceselect in Nederland en de rest van Europa. Met nog toffe campings die beschikbaar zijn in augustus. 

2. Camping Il Poggetto

Op Camping Il Poggetto in Italië staan luxe tenten van Villatent. De tenten staan op een gezellig schaduwrijk straatje op de camping. Il Poggetto is een gezellige familiecamping, omgeven door Toscaans heuvellandschap en niet ver van Florence. De camping ligt vlakbij het plaatsje Troghi en wordt omringd door het Chianti gebied. En extra leuk: er is nog beschikbaarheid in augustus! Bekijk deze glamping op Glampings.com voor alle beschikbaarheid.

3. Roan last minute glamping

Roan heeft scherpe last minutes op de leukste locaties in Europa. De campings van Roan zijn ideaal voor gezinnen en hebben bijna altijd een lekker zwembad op de camping. Een aanrader dus! Ontdek het aanbod in bijvoorbeeld Noord-Italië, Kroatië of in Nederland. 

4. Roompot

Blijf je liever in Nederland deze zomer? Bekijk dan eens het aanbod van Roompot, ook zij hebben nog beschikbaarheid in augustus en je kunt er profiteren van fijne last minute zomer aanbiedingen. Lekker zwemmen in de Noordzee, ijsjes eten op het strand en samen genieten van het zonnetje… een ideale zomer!

5. Hoge kortingen bij Droomparken

Wil je last-minute een weekendje weg bij Droomparken? Je profiteert nu van een hoge last-minute korting. Op de parken van Droomparken verblijf je in bijzondere tiny houses midden in de natuur. Geniet van de natuurlijke invloeden, de vuurplaats met bbq én van een heerlijke hottub!

Als je nog besluit om op vakantie te gaan deze zomer, zijn er dus zeker nog wat mogelijkheden. Of je nu de grens over gaat of dat je in Nederland blijft, het is heerlijk om er nog even tussenuit te gaan voordat het nieuwe schooljaar weer begint. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw (zomer)vakantie? Bekijk dan eens het aanbod van AllInclusive.nl. Ze helpen je met alles wat je nodig hebt, om zo jouw perfecte vakantie samen te stellen. Nog even genieten van de zomervakantie!