15 juni 2020

Frankrijk heeft haar grenzen weer opengesteld voor toeristen, dat betekent dat we toch nog kunnen genieten van een vakantie in Frankrijk deze zomer! Heerlijk dwalen en struinen door authentieke Franse dorpjes, lekker luieren bij het zwembad, wandelen door de wijngaarden, lavendel of olijfbomen en heerlijk onthaasten en genieten van de zon! Frankrijk is een geschikt vakantieland voor iedereen die gewoon even wilt genieten. De Franse mediterrane sferen zorgen voor een heerlijke vakantie.

Nu de grenzen van Frankrijk weer open zijn, kan er ook weer geboekt worden voor een vakantie in dit fijne vakantieland. Speciaal voor jou hebben we de leukste glamping aanbieders in Frankrijk op een rijtje gezet. Hiermee zie je in één opslag welke aanbieders er zijn en welke glamping accommodaties zij bieden. Van luxe lodgetenten en safaritenten in o.a. de Dordogne en in de Provence tot bijzondere yurts in Auvergne. Of wat dacht je van een fijne stacaravan in Normandië of in de Franse Alpen? Het aanbod is groot genoeg en er zijn mooie glampings te vinden voor alle wensen. Ontdek in deze blog het grote aanbod van glampings in Frankrijk. 

1. Huttopia

Op zoek naar een glamping vakantie midden in de natuur van Frankrijk? Trek je even terug en kom tot rust met een Huttopia glamping vakantie. Huttopia heeft een ruim aanbod aan verschillende glamping accommodaties welke verspreid zijn over de verschillende regio’s in Frankrijk. Kijk eens naar de Dordogne of de Vogezen, hier verblijf je bijvoorbeeld in een bijzondre safaritent!

2. Vacanceselect

Vacanceselect heeft een divers aanbod aan glampings in Frankrijk. Er zijn veel familiecampings te vinden waar je kunt verblijven in een safaritent, lodge of stacaravan die van alle gemakken is voorzien. Vaak vind je ook een mooi zwembad, speeltuinen en gezellige restaurantjes met streekgerechten op de campings. Vacanceselect zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten!

3. Suncamp

Ontdek glamping bij Suncamp. Met haar grote aanbod van verschillende glampings in Frankrijk vind je voor elke keuze een geschikte vakantiebestemming. Ga glamperen en geniet in alle luxe. Bijna alle campings beschikken over een zwembad waardoor je ‘zomers heerlijk kunt afkoelen. Ontdek alle glampings van Suncamp.

4. Eurocamp

Ga je voor een glamping vakantie bij Eurocamp? Dan kun je kiezen uit verschillende campings met luxe safaritenten en stacaravans, verspreid door heel Frankrijk! Van safaritenten aan de Côte d'Azure tot stacaravans in de Ardèche.

5. Villatent

Vind jij gemak, luxe en ontspanning belangrijk tijdens je vakantie? Kies dan voor één van de mooie safaritenten van Villatent. Ontdek het uitgebreide aanbod in Frankrijk, een van de populairste vakantielanden van Europa, en geniet van een onbezorgde en welverdiende vakantie!

6. Vodatent

Ook Vodatent heeft een groot aanbod aan glampings in Frankrijk. Bij Vodatent ga je op vakantie met het hele gezin, gezellig met z’n tweeën of met de hele familie. Samen verblijf je in een luxe, comfortable en compleet ingerichte safaritent!