11 november 2016

Het lijkt als een kinderdroom die uitkomt, maar niets is minder waar: je kunt nu je overnachting in een boomhut boeken. Heb je altijd al eens hoog boven de grond willen slapen met een adembenemend uitzicht? We hebben vijf te gekke (en direct te boeken) boomhutten voor je op een rijtje gezet.

1. Boomhuis Eden in Morton, Frankrijk

Wil je iedere ochtend wakker worden met een adembenemend uitzicht? Deze droomachtige boomhut is gelegen in de prachtige natuurrijke omgeving van park La Vienne. De ruime accommodatie bestaat uit twee verdiepingen en heeft genoeg ruimte om vier personen te laten overnachten. Boomhuis Eden bestaat geheel uit natuurlijke materialen, maar is volledig aangepast aan moderne standaarden. En met een ruim aanbod aan outdoor activiteiten, wellnessfaciliteiten én een speelparadijs voor kinderen in de buurt, kan iedereen er op zijn eigen manier genieten. Boek nu direct hier.

2. Novanta Treehugger in Borgo di Gello, Italië

Middenin het authentieke dorpje Borgo di Gello, gebouwd in een 200 jaar oude eikenboom, vind je een boomhut zoals je er niet veel zult tegenkomen. Uitkijkend over de ruïnes van het historische Borgo di Gello en de Casentino vallei, overnacht je in een twee verdiepingen hoge boomhut die van alle gemakken is voorzien. Je kunt er genieten van het échte Italiaanse leven, compleet met klassieke Italiaanse gerechten. Daarnaast beschikt de locatie over een terras, een theater en een pop-up infinity pool. Ideaal voor een romantische getaway dus. Boeken (voor minimaal twee nachten) kan hier.

3. Zweedse boomhut in Vansbro, Zweden

Mag het wat meer back-to-basics, dan reis je natuurlijk af naar Zweden. Hier vind je deze typische Zweedse boomhut namelijk midden in de wildernis van natuurgebied Dalarna. De accommodatie beschikt over een idyllisch bedstee-achtig tweepersoonsbed, een keukenblok, een zithoek en een deels overdekt terras. De sanitaire voorzieningen zijn in een nabijgelegen gebouw te vinden en er mag gebruik worden gemaakt van de vuurplaats aan het meer, dat overigens ook geschikt is voor zwemmen en kanoën. De boomhut is de ideale accommodatie voor natuurliefhebbers die van de rust en stilte willen genieten en af en toe een bever of een eland tegen willen komen. De Zweedse boomhut is hier te boeken.

4. Boomhuis in Bispingen, Duitsland

Een overnachting in deze luxe boomhut is slechts een paar uur rijden van je verwijderd. Gelegen in vakantiepark Bispinger Heide, net over de grens met Duitsland, geniet zowel jong als oud van deze hooggelegen accommodatie mét glijbaan. Het boomhuis bestaat uit twee verdiepingen en is groot genoeg voor vier personen. Het beschikt over een riante woonkamer, een open keuken en een buitenterras om het gehele boomhuis. Genieten van de natuur is nog nooit zo comfortabel geweest. Bovendien is er in de buurt genoeg te beleven, dus maak je je vakantie zo actief als je zelf wil. Direct boeken? Dat kan hier.

5. Lima Escape in Ponte da Barca, Portugal

Met een bezoekje aan de Lima Escape ontsnap je letterlijk even aan alle geluiden van het dagelijks leven. In plaats daarvan krijg je er het geluid van tjilpende vogels en ritselende bladeren voor terug. Klinkt goed, toch? De Lima Escape is een concept waar kwaliteit, duurzaamheid, luxe en natuur centraal staan. Je kunt dus ook een flinke dosis natuur verwachten, maar dan wel in combinatie met een comfortabele boomhut. Daarnaast betekent glamping in Ponte da Barca een prachtig uitzicht op de rivier, genieten van de heerlijke locale cuisine en al het mooie wat het nabijgelegen nationale park Peneda-Geres te bieden heeft. En als je geluk hebt zie je misschien zelfs wel een vallende ster. Laat deze unieke glamping ervaring niet aan je voorbij gaan en boek nu hier.