16 november 2022

We zitten midden in de herfst en de winter met de feestdagen staan voor de deur. We trekken weer gezellig naar binnen en kijken terug op de afgelopen maanden. Maar ook kijken we vooruit en maken plannen voor het nieuwe jaar. Deze tijd betekent namelijk ook dat de beste vroegboek aanbiedingen voor 2023 beschikbaar zijn. Ook al duurt het nog even voordat het weer zomervakantie is, kun je met deze vroegboek aanbiedingen genieten van de voorpret én jezelf verzekeren van een plekje op de leukste campings in Europa.

Was jouw favoriete glamping al volgeboekt het afgelopen jaar? Of wil je verzekerd zijn van het mooiste plekje of die ene bijzondere accommodatie op jouw favoriete bestemming? Glampings zet de beste vroegboek aanbiedingen voor je op een rij. Van gezellige lodges en safaritenten in Nederland tot airlodges in Italië en tipi tenten in Zweden… de aanbieders en aanbiedingen in deze lijst zitten vol met unieke glamping accommodaties op de mooiste plekken in Europa!

Onze aanbieders hebben de meest uiteenlopende acties, vroeg boeken met korting, flexibele voorwaarden, gratis annuleren of omboeken. Vele aanbieders hebben extra of flexibele voorwaarden met betrekking tot annuleren, dan weet je zeker dat je goed zit voor als jouw zomervakantie wegens omstandigheden niet door kan gaan.

1. Vacanceselect

Luxe campings met veel faciliteiten, vaak aan het stand of met een zwembad of zelfs een groot zwembadencomplex? Dat soort luxe campings in Europa vind je bij Vacanceselect. Het aanbod staat vol met fantastische campings die uitermate geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Vroegboeken bij Vacanceselect

Bemachtig de beste plekjes op de campings van Vacanceselect door nu te boeken voor 2023. Je profiteert dan van kortingen en aantrekkelijke vroegboek voorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 1 maart 2023
  • Aanbetaling van 20% van de reissom
  • Gratis wijzigen tot 14 dagen voor vertrek
    Tijdelijk slechts € 2,50 reserveringskosten!
  • Kortingen tot wel 30%!

2. Europarcs

Bij Europarcs verblijf je op gezellige vakantieparken in Nederland. Stuk voor stuk leuke locaties vlakbij een (grote) stad of juist rustiger gelegen in de Nederlandse natuur. Midden in de natuur op de Veluwe, in het glooiende landschap in Limburg of aan het water in Flevoland. Ontdek de verschillende glampings van Europarcs!

Vroegboeken bij Europarcs

Boek je bij Europarcs 60 tot 90, of zelfs nog meer dagen van tevoren jouw vakantie? Dan profiteer je van een leuke vroeboekkorting:

  • Tot 15% vroegboek voordeel
  • Ruime beschikbaarheid
  • Voorpret en zekerheid

3. Allcamps

Als jouw volgende vakantiebestemming Kroatië is, moet je zeker eens kijken tussen het aanbod van Allcamps. Zij bieden verschillende glamping mogelijkheden aan op een groot aantal campings in Kroatië. Verblijf met het hele gezin in een lodge, lodge- of safaritent of in een stacaravan.

Vroegboeken bij Allcamps

Boek vrijblijvend jouw vakantie voor 2023 bij Allcamps. Je hebt ruime bedenktijd en je kunt jouw vakantie annuleren tot maart 2023. Ontdek het ruime glamping aanbod en geniet van de voorpret voor jouw volgende vakantie.

  • Kosteloos wijzigen en annuleren tot 01/02/2023
  • Aanbetaling slechts € 99,- (25% aanbetaling per 01/02/2023)
  • In 2022 (of 2x in voorgaande jaren) ook met Allcamps op vakantie geweest? Dan krijg je 5% trouwe gasten korting
  • Geen reserveringskosten
  • De meeste keuze!

4. Eurocamp

Benieuwd naar een vakantie bij Eurocamp? Het aanbod staat vol met leuke en grote familiecampings door heel Europa. Verblijven doe je bij Eurocamp in een safaritent, of in hun populairste accommodatie: één van de luxe stacaravans.

Vroegboeken bij Eurocamp

Jullie vakantieplannen uitstippelen doe je bij Eurocamp. Boek jouw vakantie en geniet van de voorpret voor een heerlijk verblijf. Je bent sowieso verzekerd van de beste plek!

  • Kosteloos annuleren tot 1 februari 2023
  • Slechts € 99,- aanbetalen
  • Gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek

5. Huttopia

Een unieke én natuurrijke vakantie in Frankrijk of Nederland? Dan moet je bij Huttopia zijn. Prachtige locaties in de Franse natuur met bijzondere glamping accommodaties! De verschillende Huttopia campings en villages hebben vaak drie dingen gemeen: een groene omgeving, een prachtig uitzicht én een lekker buitenzwembad.

Vroegboeken bij Huttopia

Een plekje bemachtigen op één van de mooie Huttopia locaties? Boek dan met de vroegbroegkorting. Met de code "NATURE23" profiteer je van fijne kortingen: 20% korting voor iedere reservering vanaf 5 nachten.

6. Suncamp Holidays

Voor een (zomer)vakantie op een zonnige bestemming moet je bij Suncamp Holidays zijn. Door het grote aanbod vind je voor iedere wens of voorkeur wel een bestemming in Europa. Ga glamperen in Kroatië, Italië of Frankrijk en geniet in alle luxe. Bijna alle campings beschikken over een zwembad waardoor je ‘zomers heerlijk kunt afkoelen.

Vroegboeken bij Suncamp

Boek nu jouw vakantie bij Suncamp Holidays en profiteer van fijne voordelen en leuke kortingen. 

  • Gratis Geld-terug garantie
  • Luxe glamping accommodaties
  • Vrije keuze; ruime beschikbaarheid

7. Roompot

Met een groot aantal verschillende locaties in Nederland is de keuze reuze en kun je op veel plekken genieten van een luxe glamping vakantie. Met het gezin in een luxe safaritent, of met z’n tweeën in een beach house aan het strand!

Vroegboeken bij Roompot

De voorpret voor de vakantie in 2023 kan vroeg beginnen als je nu vroegboekt bij Roompot. Met veel beschikbaarheid en een flexibele omboekgarantie plan je bij Roompot jouw vakantie alvast in!

8. BoerenBed

Wil je terug naar het platteland en het knusse gevoel ervaren van kamperen op een boerderij, maar wel de luxe van een cottage? Kom dan luxe kamperen op een Boerenbed Glamping! Lammetjes knuffelen, het platteland verkennen of ontspannen in de houten hot tub. Op een BoerenBed glamping zal het je aan niets ontbreken!

Vroegboeken bij BoerenBed

Voor het nieuwe seizoen heeft BoerenBed super leuke acties en mooie aanbiedingen voor je op een rij gezet. In 2023 bestaan ze namelijk 20 jaar! Ontdek snel alle nieuwe BoerenBed acties voor 2023!

9. Vodatent

Bij Vodatent ga je op vakantie met het hele gezin, gezellig met z’n tweeën of met de hele familie. Kies uit verschillende campings in Nederland, Tsjechië, Frankrijk, België, Duitsland, Italië en zelfs in Zweden! Slapen doe natuurlijk in een echte eigen ‘Vodatent safaritent’.

Vroegboeken bij Vodatent

Boek je bij Vodatent voor 31 januari? Dan profiteer je van vroegboekkortingen tot 20%! Veel campings hebben de mooiste plekjes nog vrij voor het nieuwe seizoen. Geniet van de voorpret voor jouw (zomer)vakantie in het nieuwe jaar en reserveer jouw safaritent in Europa bij Vodatent.