31 oktober 2017

Echt even helemaal tot rust komen? Dan is een wellness Glamping de perfecte oplossing. Het beleven van de unieke kampeerervaring, samen met een luxe en comfortabel ingerichte Glampingtent én de nodige wellnessactiviteiten, maakt een Wellness Glamping de ideale accommodatie om helemaal te ontspannen. Van Tiny Houses en grote familiecampings tot watervilla's en knusse parkjes, voor iedereen is er een perfecte wellnessvakantie te vinden! 

Les  Ranchisses

Privé huisjes
Een privé huisje midden in een rustige omgeving is natuurlijk dé locatie om goed tot rust te komen. Je hebt hier vaak alle ruimte voor jezelf en je glamping buddy. Neem een kijkje bij een heuse Glampingvilla op het water, waar je de mogelijkheid hebt om een sloep te huren en de Friese wateren te verkennen. Ook is deze villa voorzien van een privé sauna die uitkijkt over het schitterende watervlak. Op zoek naar een romantische getaway? Dan is een Tiny House misschien wel een goed idee! Met onder andere een hottub in het gezamenlijke binnenplaatsje heeft Droompark Bad Hoophuizen precies wat je zoekt. Ook in de groene omgeving van de Veluwe vindt je een compact en luxe ingericht huisje op Droompark De Zanding die naast een natuurmeer en binnenzwembad, ook de nodige wellnessfaciliteiten te bieden heeft.

Olimia Adria Village

Familieparken in het buitenland
Wil je echt even relaxen met het hele gezin? Ook de grotere parken in het buitenland bieden genoeg wellnessfaciliteiten aan. Op Camping Les Ranchisses in het hartje van de Ardèche kun je optimaal genieten van een fantastisch zwembad en een spa met sauna en relaxbaden. Terwijl de kinderen zich vermaken in het golfslagbad of bij de animatie van Les Alicourts, laat jij je heerlijk verwennen in het wellnesscentrum met zonnebanken, massages en bubbelbaden. Ook Slovenië heeft mooie wellnessglampings: zoals het sprookjesachtige Olimia Adria Village. Deze glamping bevat een bekroonde spa- en wellnesscenter en ligt naast een waterspeelparadijs. In de piratenbungalow van Terme Catez zullen de kinderen ook uren waterpret beleven in het enorme waterparadijs, terwijl je kunt genieten van de vele sport- en wellnessfaciliteiten in de spa of een bezoekje kunt brengen aan de heilzame thermale bronnen van Catez.

Olimia Adri Village

Kleinere parken in Frankrijk 
Ook in Frankrijk is er genoeg wellness te vinden. Zo vind je een wellnessruimte met sauna, outdoorbubbelbad en massages bij Minicamping L’Escargot, midden in de Ardennen. Of kom helemaal tot rust in de wellnesstuin van Glamping Domaine Saint Esselin, die een hottub, sauna en stortdouche bevat. Je hebt hier ook nog de mogelijkheid om een massage bij te boeken, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad.

Les  Ranchisses

Knusse parken in Nederland 
Wil je de kampeerbeleving helemaal ervaren, maar wel in de buurt blijven? Boek dan een luxe ingerichte safaritent in één van de knusse parken in Nederland. Omdat deze parken vaak midden in een prachtig natuurgebied liggen, gecombineerd met een beetje wellness, is dit de perfecte manier om even flink te ontspannen. Geniet bijvoorbeeld van de wellnessfaciliteiten in de beautysalon van Vakantiepark Landal Coldenhove of duik in de hottub van Buitenplaats Beekhuizen. Ben je met een grote groep? Dan kies je voor de wellnesstent met privé hottub en een heuse regendouche!