Accommodatie aanmelden

BoerenBed De Zeekraal - Tenthuisjes Terschelling

Oosterend, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Speeltuin
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Barbecue
  • Houtkachel
  • Kleinschalig park
Vanaf prijs per nacht ? 143,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Kom luxe kamperen op deze authentieke boerderij! BoerenBed De Zeekraal is gelegen op het veelzijdige Terschelling, één van de gezelligste en mooiste Waddeneilanden van Nederland.

De Tenthuisjes van BoerenBed De Zeekraal

“Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit.” - BoerenBed

Op de locaties van BoerenBed staan bijzondere Tenthuisjes voor je klaar: ontdek een vakantie bij de boer! De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen en één kind. Er is een groot tweepersoonsbed, een knusse bedstee en een leuke stapelbedstee voor de kleintjes. De tenthuisjes hebben een eigen badkamer welke beschikt over een douche, toilet en wastafel. In het woongedeelte vind je een houtkachel om op te koken, een koelkist, een grote eettafel en een comfortabele bank. Vanaf het houten terras aan de voorzijde heb je vaak een prachtig uitzicht op de boerderij en de omliggende groene omgeving.

De faciliteiten van BoerenBed De Zeekraal 

Na een leuke boottocht kom je aan in de haven van Terschelling en kun je gelijk genieten van de frisse zeelucht, even heerlijk eruit en weg van de drukke stad. De echte eilanders Jolanda en Gerben beheren de boerderij en kunnen je alles vertellen over de mooie omgeving. BoerenBed De Zeekraal bevindt zich op een melkschapenhouderij en geeft onderdak aan ruim 250 schapen die melk produceren. In de zomer kun je meekijken hoe de boer de schapen scheert en hoe het melken van de schapen in zijn gang gaat. Van de schapenmelk maken ze op de boerderij zelf schapenkaas, kwark en roomijs.

De omgeving van Oosterend, Terschelling

Vlakbij BoerenBed De Zeekraal ligt het duingebied 'De Boschplaat'. In dit natuurgebied komen jaarlijks duizenden vogels om te broeden en kun je geweldige wandelingen maken en genieten van de prachtige natuur. Verder vind je op Terschelling super leuke winkeltjes en kun je heerlijk (verse vis) eten in één van de ongedwongen eetcafe's of restaurants. Bij BoerenBed De Zeekraal worden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals een kampvuur waarop alle kinderen broodjes, worstjes en marshmallows kunnen roosteren, pizza avond, eieren rapen voor het ontbijt 

Over BoerenBed

Wakker worden met het geloei van de koeien en fluitende vogels, koken op houtvuur, meehelpen op de boerderij, wandelen met de alpaca of tot rust komen in de hottub... Bij BoerenBed geniet je van een heerlijke getaway op de boerderij waar het je aan niets zal ontbreken. Even terug naar de natuur en een vakantie lang simpeler leven op het platteland. Meer weten over dit bijzondere glamping concept? Lees in deze blog alles over BoerenBed.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio