Accommodatie aanmelden

BoerenBed

Wil je terug naar het platteland en het knusse gevoel ervaren van kamperen op een boerderij, maar wel de luxe van een cottage? Kom dan luxe kamperen op een Boerenbed Glamping! Lammetjes knuffelen, het platteland verkennen of ontspannen in de houten hot tub. Op een BoerenBed glamping zal het je aan niets ontbreken!

  • Meehelpen met de boer
  • Ideaal voor gezinnen
  • Glamping in heel Europa

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Boerenbed

Wil je terug naar het platteland en het knusse gevoel ervaren van kamperen op een boerderij, maar wel de luxe van een cottage? Kom dan glamperen op één van de BoerenBed locaties. 

Luxe kamperen op een werkende boerderij is leuk voor jong en oud. Na een warm welkom door het boerengezin kun je een kijkje nemen bij de boer. Lammetjes knuffelen, de kippen voeren of gewoon genieten van de natuur. Op een BoerenBed glamping draait alles om puur genieten. De verschillende boerderijglampings organiseren veel leuke activiteiten, zoals pizza avonden en een boerderijtour. Ook kun je op sommige locaties een konijntje huren, Boeren Soeppakketten bestellen die je vervolgens zelf kunt bereiden op de eigen Heksenketel of heerlijk ontspannen in de boeren hottub. Vergeet ook je hond niet mee te nemen, want die is vrijwel overal welkom! 

De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen inclusief een eigen toilet, warme douche, complete keuken en hoge kwaliteit bedden. Kies uit de BoerenBed tent, de Heerenboer tent of een houten vakantiehuisje. Het interieur bestaat uit een rustieke eethoek, bank en koelkist. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje.   

Ons aanbod aan BoerenBed locaties vind je in Nederland, Engeland en Frankrijk. 

Zet je telefoon uit, berg je tablet op want tijd voor elkaar staat central tijdens een BoerenBed vakantie. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! 

Luxe kamperen op de boerderij begint bij Glampings.