Accommodatie aanmelden

BoerenBed TaarTenTuin - Safaritenten Zuid-Holland

Aarlanderveen, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 57,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je een fantastisch leuke vakantie op een boerderij beleven? Boek dan een verblijf bij Boerenbed TaarTenTuin, een mooie boerderij-glamping in Zuid-Holland. Help mee met de boer, verzorg je eigen moestuintje en spring in de sloten.

De safaritenten van BoerenBed TaarTenTuin

Op deze veelzijdige glamping in Nederland staan twee types safaritenten die plek bieden aan maximaal 5 volwassenen en één kind, ideaal voor een gezin. De BoerenBed Tent beschikt over een eigen toilet, en de HeerenBoer Tent heeft zelfs een eigen ensuite badkamer. Er is een tweepersoonsbed, een knusse bedstee en een stapelbedstee voor de kleintjes. In het woongedeelte vind je een grote eettafel, een fijne bank, en een houtkachel om op te koken. De keuken is voorzien van servies en kookbenodigdheden. ’s Avonds wordt de tent verlicht door middel van olielampjes die een ontzettend gezellige sfeer geven.

De faciliteiten van BoerenBed TaarTenTuin

Op deze oude boerderij lijkt de tijd te hebben stilgestaan, en dat komt het vakantiegevoel alleen maar ten goede. Er zijn tal van dieren die allemaal verzorgd en geknuffeld mogen worden, zoals kippen, schapen, koeien, varkens, konijnen en poezen. De lieve lammetjes, kalfjes en jonge biggetjes hebben ook een hoog aaibaarheidsgehalte. De oude stal is omgebouwd tot een sfeervol theehuis waar je dikke boterhammen, lekkere taarten of een goede koffie kunt genieten. In het winkeltje kun je een paar boodschapjes doen, waaronder groenten uit eigen moestuin. Kinderen kunnen vrij spelen in de ‘grupstal’, slootje springen en met een roeibootje varen.

De omgeving van Aarlanderveen, Zuid-Holland

De omgeving van deze glamping in Nederland is waanzinnig mooi. Je bevindt je hier aan de Nieuwkoopse Plassen waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen, of maak een tocht over het water met een kano of fluisterbootje. Je kunt zelfs vissen langs de slootkanten en bij de buurmanege kun je ponyrijden. Bij Boerderij De Vooruitgang kunnen de kids een middagje spelen op de trampolines, racen met de skelters of dollen in de schuur. De safaritenten liggen bovendien op slechts 30 minuten van Utrecht, en ook Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Gouda zijn binnen een half uurtje te bereiken. Leuke steden voor een dagje uit.

Extra voorzieningen

Minimumverblijf is 2 nachten, en honden zijn welkom in de tent (max. 2). Je kunt een ontbijtmand of een boerensoep (zelf te bereiden met grote ketel) bestellen.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio