Accommodatie aanmelden

Glamping Engeland Glamping Engeland

Dit land is zo veelzijdig! Bezoek metropolitische steden zoals Londen en Manchester. Of ontdek pittoreske dorpjes vol historie, zoals York. Het glooiende landschap zorgt ervoor dat je niet uitgekeken raakt. Laat je verrassen in het tropische Cornwall of de knusse Cotswolds in Centraal-Engeland. Glamping in Engeland zal je altijd bijblijven. Met kinderen is het leuk om een boerderijvakantie mee te maken hier!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Engeland

Op een glamping in Engeland dit jaar vakantie vieren, waarom niet? Ook onze westerburen aan de overkant van het kanaal hebben het glamperen, ‘glamorous kamperen’, ontdekt. En ze zijn er net zo verzot op als wij. Het landschap van Engeland is indrukwekkend te noemen en ontzettend veelzijdig. Zo heeft het bergachtige gebieden, heuvels en ook uitgestrekte velden en bossen. De avonturier en natuurliefhebber zal hier dan ook zijn hart ophalen.

Diegenen die het land willen ontdekken kunnen hier dus nu ook luxe kamperen. Engeland heeft een groot aantal glampings met keuze uit een lodgetent, safaritent, op een boerderij op het platteland of zelfs in leegstaande maar superromantische kerkjes. Voor elk type vakantieganger is een leuke glamping te vinden. Het mooie is, je hoeft niet meer je eigen tent, camper of caravan vol te laden en mee te nemen. Op een glamorous camping staat immers alles wat je nodig hebt.

Luxe kamperen in Engeland

Op een glamping kun je een prachtig onderkomen huren. Zoals bijvoorbeeld een safaritent; compleet met eigen slaapkamers, een badkamer, keuken en woon- en zitgedeelte. Je hebt alle comfort die je thuis gewend bent, maar toch sta je met één stap buiten op een gezellige camping omringd door de natuur.

Ook voor de kinderen is vakantie vieren in een lodgetent een echt avontuur, ze houden fantastische herinneringen aan de glamping. Engeland heeft tal van glampings die kindvriendelijk zijn, en dan kan je ook nog kiezen of je voor een kleinschalige en intieme camping gaat, of liever groter met meer voorzieningen. Neem je de auto mee, dan kan je er makkelijk op uit trekken om meer te ontdekken van Engeland. Glampings bieden ook vaak fietsen te huur aan zodat je ook de omgeving van je verblijfplek kan verkennen.

Waar wacht je nog op? Boek een onvergetelijke vakantie op een glamping in Engeland!