Accommodatie aanmelden

Glampings.com

Op zoek naar de leukste Glamping vakanties in Nederland? Boek direct bij de aanbieder! Je vind hier de meest bijzondere en luxe glamping accommodaties in Nederland, Frankrijk en in de rest van Europa. Op Glampings.com kun je eenvoudig filteren en zoeken op beschikbaarheid. Waar gaat jouw volgende glamping vakantie naartoe?

  • Eenvoudige zoek & boek
  • Direct boeken
  • Bijzondere accommodaties

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings.com

Op zoek naar de leukste Glamping vakanties in Nederland? Boek op Glampings.com direct bij de aanbieder! Safaritenten, boomhutten, tiny houses, lodges en wellness huisjes. Ontdek het veelzijdige aanbod van luxe kampeeraccommodaties en bijzondere overnachtingen. Op glampings.com kun je direct boeken, filteren en eenvoudig zoeken op beschikbaarheid.

Kamperen met een gouden rand, fijne faciliteiten, het buitenleven en originele accommodaties: dat is wat je vind bij Glampings. De kampeerbeleving van vroeger, maar dan met hedendaagse, luxe faciliteiten: glamping (glamorous camping) wordt steeds populairder.

Bij Glampings maken we van glamping het nieuwe kamperen!

Wat is Glamping?

Glamping (glamorous camping) is logeren in een unieke accommodatie die volledig verzorgd klaarstaat bij aankomst, in combinatie met luxe faciliteiten of een bijzondere kampeerbeleving. Lees alles over de betekenis van de term, het ontstaan van glamorous camping en de nieuwste ontwikkelingen!
 
Glamping is een nieuwe vorm van vakantie die vaak een unieke beleving biedt. Als je gaat glamperen, kies je voor een kampeervakantie waarbij alles al voor je klaar staat: een glamping accommodatie beschikt (vaak) over een eigen badkamer & toilet, een ingerichte keuken en een (comfortabel) bed. Een groot verschil dus met het traditionele kamperen: waar je je eigen tent (of ander kampeermiddel) meeneemt, opzet en met relatief weinig luxe op een buitenterrein verblijft. Je kunt met glamping gaan kamperen zonder je gewenste luxe op te geven.