11 november 2018

Wij begrijpen dat jij voor jouw vakantie het allerbeste wilt, dus waarom niet verblijven op het allerbeste kampeerterrein? Er zijn verschillende campings in Nederland die zijn verkozen tot 5-sterren camping. Dit zijn vaak campings die uitblinken in geweldige voorzieningen, fantastisch sanitair en een prachtig terrein. In deze blog delen wij onze favoriete 5-sterren campings in Nederland. 

Vakantiepark De Twee Bruggen – Lodgetenten Gelderland

Dit veelzijdige park biedt voor elk wat wils. Kinderen hebben hier voldoende vermaak met het animatieteam, in de toffe speeltuin, op het springkussen, bij de kinderboerderij of in één van de zwembaden. Op dit gezellige familiepark kun je met het hele gezin bowlen, midgetgolfen of kanoën. Tevens ligt het park aan het Nationaal Landschap Winterswijk, waardoor je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. Verblijf in een luxe lodgetent of bungalow voor maximaal 6 personen en kom helemaal tot rust na een actieve en leuke dag.

5-sterren campingVakantiepark De Twee Bruggen

Recreatiepark Terspegelt – Waterlodges en Outbacklodges in Brabant

Vlakbij de grens van België, in het midden van de Kempenstreek vind je Recreatiepark TerSpegelt. Op deze 5-sterren camping valt er van alles te beleven. Een echte aanrader op het park is het overdekte water- en zand speelparadijs. Ongeacht het weer beleef jij hier een geweldige tijd met het hele gezin. Ook worden er gedurende het hele seizoen activiteiten georganiseerd zoals tokkelen, klussen bij de werkplaats of Blobben. Wat deze glamping in Brabant zo bijzonder maakt? De geweldige lodges op het water natuurlijk.

5-sterren camping NederlandRecreatiepark Terspegelt

Landal Sluftervallei – Safaritenten op Texel

Voor een ontspannende vakantie in luxe kies je voor Landal Sluftervallei. Deze voortreffelijke 5-sterren glamping bevindt zich tussen de Texelse duinen. Met een overnachting in een aangename safaritent (maximaal 6 personen) zit je altijd goed. In de zomer kun je ontbijten in de buitenlucht op het overdekte terras van je accommodatie, terwijl je in de winter knus bij het vuur van de pelletkachel kan zitten. Het park zelf beschikt over de leukste faciliteiten zoals een zwembad, waterspeelplaats, multifunctioneel sportveld, bowlingbaan en een kinderclub.

5-sterren glampingLandal Sluftervallei

De Zandstuve – Lodgetenten en safaritenten in Overijssel

Kampeerdorp De Zandstuve is een fijne 5-sterren familiecamping waar je kinderen dol op zullen zijn! Een subtropisch zwembad en een overdekt speelparadijs zijn slechts enkele voorzieningen die aanwezig zijn op deze top camping. Ook in de omgeving valt er een hoop te zien en beleven. Zo kun je een bezoekje brengen aan Plopsaland Coevorden, dieren bekijken bij Wildlands Emmen en de spannende achtbanen van Attractiepark Slagharen testen. Bij De Zandstuve overnacht je in een luxe lodgetent of safaritent.

5-sterren glamping NederlandDe Zandstuve

Ben je benieuwd hoe deze campings hun 5 sterren hebben gekregen? Dat lees je hier