17 oktober 2017

Was je favoriete glamping afgelopen jaar al volgeboekt of wil je het mooiste plekje op je droombestemming? Samen met Vacanceselect’s vroegboek-top 10 zochten wij de vijf beste glampings voor het komende seizoen voor je uit, zodat je direct je volgende droomvakantie kunt vastzetten!

GlamptentGlamptent

1. Camping Weekend  
Het mooiste uitzicht op het Gardameer heb je gegarandeerd vanaf Camping Weekend. Je overnacht tussen de olijfbomen in een luxueuze Airlodge, Lodgetent, Glamptent of heuse Cubesuite! Niet zo gek dat deze topglamping op de vierde plek van Vacanceselect’s vroegboektoppers staat. Boek hier je verblijf direct.

2. Camping Orlando
Met haar heerlijke zwembaden, uitgebreide airlodges en prachtige locatie midden in het hart van Toscane en de Chianti-wijnvelden staat ook Glamping Orlando niet voor niets in de vroegboek top 10. Daarnaast is deze glamping ook uitgeroepen tot de tweede beste topglamping van 2017. Hier ben je dus vrijwel verzekerd van een topvakantie!

Orlando

3. Orbetello
Omringd door een prachtige natuur en direct aan zee ligt Camping Orbetello. Hier kun je glamperen in een Lodgesuite, Lodgetent, Airlodge of Safaritent die van alle gemakken is voorzien. Voor de optimale ontspanning neem je een duik in één van de twee zwembaden of test je de bubbelbad. Boek snel het mooiste plekje! 

4. Les Ranchisses
Een prachtige plek in het hartje van de Ardèche waar je optimaal kunt genieten van alle rust en ruimte. Camping Les Ranchisses is een glamping waar je het echte Franse leven kunt proeven: of je nu komt voor een relaxte vakantie of een avontuurlijke trip. Midden in de natuur zit je hier altijd goed! De glamptents, lodgesuites en lodgetenten zijn nog beschikbaar. 

Orbetello

5. Camping La Torre del Sol
Ook bij Camping La Torre del Sol in Spanje kun je er maar beter vroeg bij zijn. Deze zonnige uitvalsbasis bevat een aantal luxe lodgetenten die geschikt zijn voor zes personen, inclusief luxe inrichting en zelfs stromend warm water! En ook de omgeving en camping zelf mogen er wezen. Kamperen in rust, ruimte, luxe, én een ideale ligging. Wat wil je nog meer?  

Tot en met 31 oktober geldt er bij bovenstaande vroegboekkortingen. Bij sommige accommodaties kunnen de kortingen zelfs oplopen tot 30%! Naast dat je bij vroegboeken van deze korting profiteert, ben je ook verzekerd van een topvakantie op je favoriete camping én in je droomaccommodatie. Dus wees er snel bij en profiteer nu! Bekijk de voorwaarden op Vacanceselect.