Accommodatie aanmelden

Boomhutten Duitsland

Altijd al gedroomd van overnachten in een boomhut? Deze droom kan nu realiteit worden! Overnacht in een luxe, maar avontuurlijk uitgeruste boomhut. Duitsland heeft een aantal bijzondere glampings: van basic en kindvriendelijk tot luxe en romantisch. Ontdek het bij Glampings!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Duitsland

Het is voor velen een jongensdroom. Wie bouwde er vroeger geen boomhutten en speelde hier verstoppertje? Maak deze jongensdroom waar en overnacht in een échte boomhut doe van alle luxe gemakken is voorzien! Als je echt uniek vakantie wilt vieren, dan is een boomhut dé ideale accommodatie. Ook in Duitsland zijn er genoeg bijzondere glampings die deze accommodatie aanbieden. Verblijf in een compleet ingericht boomhuis inclusief comfortabele bedden. Dit is voor zowel het hele gezin als met z'n tweeën een klein paradijsje. Word wakker met het geluid van vogels en krekels om je heen, ontbijt op het ruime terras, of sluit hier de dag af onder het genot van een prachtige zonsondergang en een goed glas wijn. 

Een overnachting in een boomhut biedt je gegarandeert een unieke ervaring. Kom compleet tot rust hoog in de bomen en geniet van de prachtige omgeving. Dat is wel even wat anders dan een tent of caravan! 

Avontuurlijke boomhutovernachtingen in Duitsland 

Gaan de kinderen mee op boomhut vakantie? Dat is geen enkel probleem! In de boomhutten in Duitsland is rekening gehouden met kinderen, wat ze zeer kindvriendelijk maken. Er is genoeg plek voor het hele gezin met aparte slaapkamers, een ruim opgezette keuken en natuurlijk een woongedeelte met prachtig terras. Daarnaast vermaken de kids zich genoeg in het overdekte speelparadijs, het attractiepark of kunnen ze lekker ravotten in de natuur. Kies voor een basic boomhut of ga voor de luxe variant, zelfs voorzien van flatscreen tv en bubbelbad! 

Omdat de boomhutten in Duitsland vaak zijn gelegen op een unieke locatie in de natuur, is dit een waar paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Ontdek de omgeving per kano, door te vissen in de rivier of bewandel de vele wandelroutes. 

Avontuurlijk kamperen in een luxe boomhut in Duitsland begint bij Glampings!