Accommodatie aanmelden

Camping Grand Est

In de regio Grand Est van Frankrijk kun je heel veel verschillende vakanties beleven; actieve of ontspannen vakanties, cultuurvakanties, culinaire vakanties en meer. Een camping in Grand Est is een fijne uitvalsbasis om op avontuur te gaan in deze regio en alle schatten te ontdekken.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping Grand Est

Grand Est, de grote regio grenzend aan België, Duitsland en Luxemburg en bestaande uit maar liefst 10 departementen, is ontzettend veelzijdig en daardoor een fantastische bestemming voor een kampeervakantie. Het is bovendien snel bereikbaar uit Nederland. Wil je even compleet ontkoppelen en ontspannen, houd je van een actieve of sportieve vakantie, of wil je juist lekker eten en cultuursnuiven in steden? Alles kan! De regio is een samenvoeging van de Elzas, Champagne-Ardennen en Lotharingen – wijn, champagne, lekker eten en veel groen liggen dus op je te wachten. Boek snel een camping in Grand Est en geniet van een fantastische vakantie in dit unieke deel van noordwest-Frankrijk.

Campings met glamping in Grand Est

Wil je deze vakantie in stijl doorbrengen, dan boek je een verblijf op een van de campings met glamping in Grand Est. Glamping is de samenvoeging van ‘glamorous’ en ‘camping’. Glamperen betekent dus eigenlijk luxe kamperen, en op een glamping slaap je dan ook in een luxe en vaak bijzondere accommodatie. Denk aan een ingerichte, kant-en-klare huurtent zoals een safaritent of lodgetent. Canvasdoeken en houten palen zorgen voor de rustieke charme terwijl aparte slaapkamers en echte bedden, een badkamer en een complete keuken ervoor zorgen dat je alle moderne gemakken bij de hand hebt.

Campingvakanties in Grand Est, Frankrijk

Campingvakanties in Grand Est, Frankrijk, zijn net zo veelzijdig als de regio. Je kunt een accommodatie huren op een kleine charme-camping, met zwembad, een leuke familiecamping of zelfs een 5 sterrencamping met veel faciliteiten. Je kunt op avontuur in de Vogezen, steden bezoeken zoals het mooie Straatsburg, Reims en Colmar, en champagne en wijnproeven in de prachtige streken Champagne en Elzas. Wie in het westen van Grand Est verblijft, zou zelfs nog een bezoekje kunnen brengen aan Parijs.

Vier vakantie op een camping in Grand Est en geniet van een heerlijk verblijf!