Accommodatie aanmelden

Glamping Grand Est

De groene regio Grand Est, het noordoosten van Frankrijk, is een veelzijdige streek met natuur, cultuur, en een bijzondere gastronomie die menig vakantieganger zal bekoren. Vakantie op een glamping in Grand Est is als de kers op de taart!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Grand Est

Een glamping in Grand Est is de ideale uitvalsbasis om deze bijzondere regio in noordoost-Frankrijk te ontdekken. ‘Glamperen’ is perfect als je geen eigen kampeermiddel hebt, of wel wil kamperen maar toch ook graag over extra luxe beschikt. Op een glamping in Grand Est verblijf je namelijk in een luxe accommodatie, bijvoorbeeld een kant-en-klare tent zoals een rustieke safaritent of grote lodgetent. De canvasdoeken, houten palen en rustieke afwerking zorgen voor die kampeersfeer terwijl echte bedden, een complete keuken en een badkamer voor het nodige comfort zorgen. Dat is kamperen in stijl.

Glamping vakanties in Grand Est

Glamping vakanties in Grand Est kun je helemaal naar wens indelen. Deze grote regio bestaande uit 10 departementen, en grenzend aan België, Duitsland en Luxemburg, is van alle markten thuis. Je kunt hier ontspannen in de natuur en aan mooie meren, een actieve of sportieve vakantie doorbrengen of lekker eten in en de historie ontdekken van leuke steden. De Grand Est staat bekend om zijn Elzaswijnen en champagne, streekproducten en prachtige groene landschappen. Trek eropuit en ontdek de schatten van Grand Est tijdens een vakantie op een glamping.

Luxe kamperen in het prachtige Grand Est, Frankrijk

Luxe kamperen in het prachtige Grand Est, Frankrijk, is leuk voor alle leeftijden en alle types vakantiegangers. Je kunt samen met je geliefde genieten van een natuurvakantie op een charme-camping met zwembad, met de kinderen genieten van een gezellige vakantie op een familiecamping of je kunt een 5 sterrencamping boeken en van tal van faciliteiten, zoals zwembaden, horeca, animatie en sport en spel gebruikmaken. Bijzonder overnachten in Grand Est op een glamping maakt het avontuur extra speciaal, zeker in een originele en unieke accommodatie.

Vier vakantie op een glamping in Grand Est en geniet van een heerlijk verblijf!