Accommodatie aanmelden

Glamping Duitsland Glamping Duitsland

Heerlijk overnachten in prachtige natuurgebieden op een Glamping? Duitsland biedt het aan! Ontdek het indrukwekkende Zwarte Woud, reis af naar het gebied van de duizend meren in Mecklenburg – Vorpommern of ga genieten in het Sauerland. Duitsland staat ook bekend om de grote metropolen, pittoreske steden met kleurrijke vakwerkhuizen en de gezelligheid tijdens de bierfesten. Pak de auto en ga op een veelzijdige vakantie in Duitsland.

Populaire glamping regio's in Duitsland

Toon filters

Luxe kamperen in Duitsland

Als je zin hebt in een leuke overnachting en toch even naar het buitenland wilt, dan is Duitsland uiteraard een voor de hand liggende optie! Van safaritent en zigeunerwagen, tot boomhut en lodgetent. Ben je op zoek naar een plek waar je luxe kunt kamperen in Duitsland? Bekijk dan ons aanbod van glampings in Duitsland.

Duitsland is een populair vakantieland. Het is niet alleen aantrekkelijk voor een langdurige vakantie met het hele gezin; het leent zich ook prima voor een romantisch weekendje weg voor twee! Met natuurgebieden als onder andere het Zwarte Woud, de Eifel en het Beierse Woud halen natuurliefhebbers hun hart op. In het Beierse Woud komen zelfs dieren als de Europese wilde kat, de bruine beer en wolven voor! 

Bezoek ook een van de prachtige oude steden in het land. De meest in het oog springende stad is natuurlijk wel Berlijn. In deze stad is nog veel af te lezen van de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Er staan nog enkele stukken Berlijnse Muur overeind, maar ook de Rijksdag en de Brandenburger Tor zijn zeker het bezoeken waard. Op je route door Berlijn ligt vast ook Alexanderplatz. Je komt hier niet alleen voor de reusachtige Fernsehturn, maar ook voor een lekker broodje, typisch Berlijnse, curry worst! 

Voor een dagje uit met jong en oud ga je naar Movie Park Duitsland in Bottrop-Kirchhellen, Fantasialand in Brühl of Legopark Duitsland in Günzburg. Ook zijn er in Duitsland tal van dierentuinen te vinden, waaronder: Berlin Zoo, Dierentuin Augsburg en Dierentuin Leipzig. 

Een luxe kampeervakantie op een glamping Duitsland boek je via Glampings.nl!