11 december 2017

2018 Is in zicht en dat betekent tijd om te dromen over fantastische bestemmingen voor het komende jaar! Na jaren kamperen in Italië of op een Franse camping zijn er nog zoveel mooie, onontdekte plekken waar je je vakantie door kunt brengen. Heb je al eens aan Slovenië gedacht bijvoorbeeld? Of het zonnige Elba? Kijk snel mee naar onze selectie van de meest hotte glamping bestemmingen voor 2018. Laat de voorpret maar beginnen!

Bled, Slovenië 
Slovenië: misschien wel het best bewaarde geheim van Europa, en dan voornamelijk de Julische Alpen als we Lonely Planet mogen geloven. Ontdek haar vele interessante plaatsen en ongerepte natuur door te verblijven op een glamping. Het plaatsje Bled is uitermate geschikt om lekker cultuur te snuiven. Zonder dat je kampeerspullen mee hoeft te nemen zul je volop kunnen genieten van Slovenië in alle luxe die een glamping je kan bieden.

Saarland, Zuid-Duitsland
2018 Zou zomaar wel eens het jaar kunnen worden van het Saarland in Duitsland! De indrukwekkende natuur en uitgestrekte wijngaarden in de regio bieden alleen al genoeg redenen voor een bezoekje. In het levendige Saarbrücken maak je kennis met de rijke cultuur van de Zuid-Duitse deelstaat. Ontdek Saarland door de bergen en bossen, te voet of per fiets, en overnacht in een luxe uitgerustte lodgetent of boomhut!

Elba, Italië
Ook op het schilderachtige Elba schieten de glampings als paddenstoelen uit de grond. En dat is niet voor niets, want wie wil er nou niet genieten van de Italiaanse zon en cultuur, te midden van een kristalheldere zee en honderden stranden? Elba is dé plek om je zomervakantie dit jaar te vieren. Geniet van de prachtige natuur, dompel je onder in de lokale cultuur en ervaar de ontspannen eilandsfeer. Dit jaar hebben we alweer drie glampings nieuw op onze site gezet. Of je nu gaat met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën, er is altijd wat te beleven op het eiland!

Languedoc-Roussillon, Zuid-Frankrijk
Ook Languedoc-Roussilon is up en coming volgens Lonely Planet. Naast de vele wijngaarden en prachtige natuur, ben je in Languedoc gegarandeerd van een zonnige vakantie. Plan een dagje strand met het hele gezin of bezoek de historische bezienswaardigheden en waan je terug in de tijd in het middeleeuwse stadje Carcassonne. Languedoc-Roussilon is de perfecte bestemming om in alle luxe te kamperen. Kies uit één van de vele luxe glampings van groot tot klein en voor jong tot oud. Iedereen zal zich in deze regio vermaken. 

Devon, Zuidoost-Engeland
Misschien is Zuid-Engeland niet de eerste plek waar je aan denkt bij een glamping vakantie voor het komende jaar, maar toch mag dit land zeker niet vergeten worden! Vooral de regio Devon is absoluut de moeite waard om te bezoeken dankzij haar prachtige natuur: glooiende heuvels en authentieke badplaatsen is wat je tegen zult komen als je met je auto door de Engelse Rivièra rijdt. Anders en geen eens zo ver weg! Bezoek een mooie boerderijglamping en slaap in een luxe safaritent. Devon is perfect om kennis te maken met één van de mooiste stukjes van Engeland.

Reuzengebergte, Tsjechië 
Vlakbij de grens van Tsjechië en Polen ligt het reuzengebergte. De naam zegt het al: in dit gebied is de hoogste berg van Tsjechië en tevens ;één van de grootste Nationale Parken van Europa gevestigd. Deze regio is niet alleen reuzegroot maar ook reuzeleuk! Want wist je al dat je hier als de beste kunt wintersporten? Maar ook in de zomer is het reuzengebergte de place to be. Ontdek de dolemietgrotten van Bozkov, de vele dieren- of botanische tuinen en historische musea en monumenten in dit gebied. Verblijf op een veelzijdige familiecamping of een rustiger gelegen glamping!