Accommodatie aanmelden

Glamping in de bergen

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping in de bergen

Wat is er nou mooier dan ’s ochtends wakker worden in je luxe tent, en met één stap buiten je vergapen aan het prachtige uitzicht op de bergen. Glamperen, ‘glamorous kamperen’ is het chique broertje van een normale kampeervakantie, en is nu ook mogelijk in de mooiste berggebieden in Europa. Op een glamping in de bergen ervaar je namelijk wel het echte buitenleven, maar ontbreekt je niets aan luxe en comfort.

Op een glamping verblijf je namelijk in bijvoorbeeld een safaritent of lodgetent, groot genoeg voor de hele familie. Zo’n tent heeft aparte slaapkamers gescheiden door een doek, een badkamer met toilet en douche, een keuken met kookpitten, koelkast en alle benodigdheden, en een woongedeelte om samen lekker te eten. Buiten is er vaak ook nog een privéterras waar je van het prachtige uitzicht en het weer kunt genieten.

Luxe kamperen met bergzicht

Vanaf de bergcamping heb je een fantastisch uitzicht dat nooit verveelt. Daarnaast kan je natuurlijk ook de natuur intrekken en wandelen, mountainbiken of klimsport beoefenen. Wil je liever even lekker ontspannen? Op een camping met zwembad kom je heerlijk tot rust. Afhankelijk van je wensen en behoeften, of die van het gezin, kan je zelfs kiezen uit een kleinschalige glamping, of groots met meer faciliteiten en activiteiten. Luxe kamperen in safaritenten of lodgetenten kan nu namelijk op ontzettend veel plekken.

Kijk jij er nu ook zo naar uit om te kamperen in de bergen? En heb je al een keuze kunnen maken uit de verschillende mooie berggebieden die Europa rijk is? De prachtige Alpen, de Dolomieten in Italië, of natuurlijk de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje? Kamperen in de bergen kan ook in de Vogezen en Ardennen die iets dichter bij huis zijn. Bossen, meren, rivieren en besneeuwde bergtoppen – de natuurliefhebber en sportieveling haalt hier zijn hart op.