Accommodatie aanmelden

Glamping bij de boer

Proef het boerenleven en kom slapen bij de boer! Help hem met het verzorgen van de dieren of speel met de kinderen op de hooizolder. Er is genoeg te beleven op de boerderij! Overnacht in een luxe lodge of boeren safaritent en ontbijt met vers gelegde eieren. Bekijk ons ruime aanbod aan boerderijglampings.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping op een boerderij

Op een boerderij is altijd van alles te doen. Kinderen kunnen heerlijk op het erf spelen, de ouders kunnen geniet van de rust en er zijn allerlei dieren die je mag verzorgen. Want de boer vindt het fijn als er iemand een handje kan helpen op de boerderij. Een vakantie waar je door te doen, nog veel kan leren op een mooie plek. 

Je kunt kippeneieren rapen voor het ontbijt ’s ochtends, je eigen privé konijn, kip of cavia bij je tent verzorgen, het pasgeboren kalfje de fles geven of helpen bij het scheren van de schapen. 

Een kampeervakantie op de boerderij is een geweldige ervaring voor het hele gezin.

Luxe kamperen bij de boer

Glampings heeft een selectie gemaakt van de leukste boerderijen waar je kunt verblijven in compleet ingerichte en luxe safari- en lodgetenten. Deze tenten hebben alles te bieden om ervoor te zorgen dat jij van een comfortabel verblijf kan genieten. 

Slaap in een authentieke bedstee en kook op een houtgestookte fornuis. Dit zijn elementen die ervoor zorgen dat jij een vakantie beleeft om nooit meer te vergeten.

Ga deze zomer lekker op vakantie in eigen land en geniet van alles wat het boerenleven te bieden.

'Farm camping' bij de boer begint bij Glampings.