Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Italië

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Italië

Ben je aan het kijken naar een vakantie in Italië? Waarom dit keer niet verblijven op een ‘glamorous camping’, een glamping? Italië heeft prachtige glampings waar luxe kamperen wel heel gemakkelijk wordt. De compleet ingerichte tent, safaritent of lodge tent, staat namelijk voor je klaar! Je hoeft alleen maar je koffer mee te nemen. Of kies je misschien wel voor een tipi, authentieke yurt, of heuse boomhut? Ook ontzettend leuk voor de kinderen!

Wat voor luxe tent of andere accommodatie je ook kiest, het ontbreekt je niet aan comfort. Een lodgetent biedt bijvoorbeeld plek aan vier tot zes personen, heeft twee aparte slaapkamers met comfortabele bedden, een keukenunit om zelf lekker te koken, en een grote eettafel. Neem je een lodgetent met privé- of eigen sanitair dan geniet je ook van je eigen toilet en douche. Buiten is er veelal nog een terras met meubilair, lekker ontspannen boekje lezen op een zwoele zomeravond!

Luxe kamperen in een lodgetent in Italië

Een lodgetent huren voor je volgende vakantie garandeert een ontspannen tijd. Behalve dat je de ruimte hebt blijf je dat echte kampeergevoel behouden. Knoop de doeken op, zet één stap buiten, en je staat op het gras van de camping. Met een lodgetent in Italië ben je vooraf al verzekerd van een geslaagde vakantie. Geen stress, totale ontspanning en vooral comfort. En dat is echt luxe kamperen. 

Verblijf je graag op een camping omgeven door de prachtige Italiaanse natuur of aan zee? Of ben je juist op zoek naar een gezellige, grootschalige familiecamping met veel faciliteiten voor de kinderen? Misschien ben je wel een cultuurliefhebber en verblijf je graag op een kleinschalige glamping bij een stad? Voor elk type vakantieganger is er wel een geschikte glamping. Italië is zo namelijk zo veelzijdig dat iedereen hier een fantastische vakantie beleeft.