Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje België

België staat natuurlijk bekend om het echte bourgondisch genieten. En bij dat bourgondisch genieten hoort natuurlijk een prachtige, ruige omgeving. In de Belgische Ardennen heb je deze mogelijkheid. Met een natuurhuisje in dit prachtige gedeelte van België, beleef je een vakantie die je niet snel vergeet. Door de ligging vlakbij het altijd gezellige Luik, heb je ook de mogelijkheid om van deze mooie stad te genieten.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van België

Een glamping in de natuur van België is natuurlijk van alle moderne gemakken voorzien. Zo heb je de beschikking over een comfortabele accommodatie met keuken, privé badkamer, slaapkamer(s) en eetgedeelte. De prachtige omgeving waarin deze glamping is gelegen, zorgt er daarnaast voor dat je helemaal tot rust komt. Meer behoefte aan activiteiten in de Ardennen, dan heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld te wildwater raften, fietsen of abseilen. Liever wat rustiger aan, maak dan mooie boswandelingen door de natuur.

Huur een huisje midden in de natuur van België

Een lodge midden in de Belgische natuur is heerlijk genieten. Wordt wakker en stap meteen de prachtige natuur in. Overdag kun je heerlijk wandelen, en ’s avonds geniet je door de open globe van de prachtige natuur. Vanuit dit vakantiehuis kun je namelijk ook de sterrenhemel aanschouwen, terwijl je toch lekker warm binnen van een wijntje geniet.

Daarnaast biedt Luik ook veel mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld van de echte Luikse wafel, drink speciaal bieren op het terras en geniet van de dikke Vlaamse frieten. Bourgondisch genieten doe je dus echt in België. Ook de Belgische specialiteiten op het gebied van chocola mogen hier natuurlijk niet ontbreken. Door de diversiteit, de prachtige ligging in de Ardennen en de nabijheid van gezellige steden, is een natuurhuisje in België een heerlijk optie wanneer je lekker wilt ontspannen.