Accommodatie aanmelden

Vakantieparken Flevoland

Flevoland is het nieuwste stukje Nederland en is ontstaan in 1986 door het droogleggen van de Zuiderzee. Het is een geweldige bestemming voor een vakantie in eigen land. Door de inpoldering vind je er één van de grootste en meest bijzondere natuurgebieden in Nederland: de Oostvaardersplassen. De streek is ideaal om te glamperen en vanuit onze vakantieparken in Flevoland ontdek je de prachtige natuur in alle rust en comfort.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantieparken Flevoland met glamping

In de Oostvaardersplassen is er genoeg te doen voor jong en oud, ideaal dus voor een vakantie met het hele gezin. Het grote moerasgebied bestaat uit rietvlaktes, ruige graslanden, waterplassen en is omringd door bossen. Je kunt er vogels spotten, maar onderweg kom je vast en zeker ook herten, bevers en paarden tegen. Verken het gebied al wandelend of al fietsend, ga op fotosafari met een ecokar of ontdek de Oosterplassen vanop het water met de kano. Niet avontuurlijk genoeg? Ga dan richting Veluwemeer waar je kunt waterskiën, wakeboarden of met een speedboot over het water kunt scheuren.  Sensatie gegarandeerd!

Kinderen (en volwassenen) kunnen zich volledig uitleven in het outdoorpark SEC in Almere. Op het programma: mountainbiken, kids survival, boogschieten, vuur maken, schattenjacht, … ; genoeg voor een dag vol avontuur en ontspanning met het hele gezin.Vanuit de natuur ben je trouwens zo de stad in. Breng een bezoekje aan Almere en laat je verrassen door de vele gezellige eettentjes en cafés in het centrum.

Waar je ook voor kiest, dankzij glampings.nl kom je ‘s avonds terug naar een comfortabel bed in één van onze campings en vakantieparken in Flevoland. Houd tijdens de autorit je ogen goed open en ga op zoek naar de zes landschapskunstwerken die verspreid zijn over de hele provincie. Nergens ter wereld vind je zoveel ‘land art’ bij elkaar als in Flevoland!

Ontdek alle bungalowparken met glamping in Flevoland

In Flevoland ben je omringd door natuur en water, het is dus niet meer dan logisch dat onze vakantieparken in Flevoland dicht bij het meer of zelfs aan het strand gelegen zijn. Kies je voor een hippe safaritent, een comfortabele lodge, een groot bungalowpark of een gezellige cabin? Of wat dacht je van een roadtrip met een vrolijk gekleurde Volkswagencamper? Dan kun je lekker zelf beslissen waar en hoe lang je op elke plek blijft! 

Vanuit je glamping sta je in een wip op je bestemming. Ga zonnen aan het strand of zwemmen in het Veluwemeer. Verken de natuur te voet of met de fiets. Of blijf gewoon lekker dicht bij je cabin of tent. Sommige cabins staan midden in het zand of op het gras, ideaal dus voor kinderen, terwijl jij met een goed boek in de strandstoel ontspant. 

Voor een rustige glamping vakantie zit je hier alvast goed!

Zeg eens, heb jij Flevoland al ontdekt?