Accommodatie aanmelden

Glamping Veluwe

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Luxe kamperen op de Veluwe

Op zoek naar een glamping? Veluwe biedt de leukste glampings midden in de natuur. In een safaritent op het water waan je je in de wereld van een avontuurlijke ontdekkingsreiziger; verborgen in het groen verblijf je in een reizigers hut en waan je je op een savanne in Afrika. Wil je in alle rust genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft? Zou je wel eens oog in oog willen staan met een edelhert, een ree of een everzwijn? Er even lekker tussenuit in een natuurrijke omgeving, maar toch beschikken over alle luxe van thuis? Bekijk dan eens ons aanbod van campings en glampings op de Veluwe.

In de provincie Gelderland ligt het schitterende natuurgebied de Veluwe, met een omvang van zo’n 1000 km². Het landschap is hier zeer gevarieerd. Je vind hier uitgestrekte bossen tot heuvelachtig heidelandschap en uitgestrekte zandvlaktes. Daarnaast bevinden zich er diverse landgoederen welke een goed beeld geven van het leven van vroeger.

Actief bezig zijn en lekker tot rust komen gaan hier hand in hand tijdens een glamping Veluwe vakantie. Met zijn vele wandel-, fiets- en ruiterpaden is het een natuurgebied dat uiterst geschikt is voor een actieve dagbesteding. Ga zelf de natuur in met een kaart of breng een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Dit Nationaal Park beslaat zo’n 5% van de totale oppervlakte van de Veluwe en biedt naast een prachtige omgeving ook educatie op het gebied van natuur met het Museonder. Binnen het park bevindt zich tevens het Kröller-Müller museum, waarin wereldberoemde beeldende kunst uit de 19de en 20e eeuw tentoongesteld wordt.

De nabij gelegen stad Arnhem leent zich prima voor een dagje winkelen. Ook vind je in deze groene stad het Nederlands Openlucht Museum en de Koninklijke Burgers Zoo. Pretpark Koningin Julianatoren en de Apenheul bevinden zich in Apeldoorn. Meer leren over de onderwaterwereld? Bezoek dan het Dolfinarium in Harderwijk.

boek je luxde kampeervakantie op de Veluwe via Glampings!