Accommodatie aanmelden

Safaritenten Italië

Ga je op kamperen maar wil je niet inleveren op luxe en comfort? Er zijn genoeg prachtig gelegen campings met luxe ingerichte safaritenten. Italië kent vele unieke glamping spots, vaak voorzien van compleet ingericht en tenten met keuken en privé sanitair. Dus geniet van de luxe en comfort met de echte beleving van Italië.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Safaritenten Italië

Ga je op vakantie in Italië maar wil je dit jaar het gestoei met tentstokken achterwege laten? Waarom dan niet kamperen in een luxe safaritent? Kies je voor een ‘glamping’ dan staat je safaritent al helemaal voor je klaar; compleet ingericht en met alle gemakken die je je maar kunt wensen.

Comfortabele bedden in aparte slaapkamers, een keukentje met inventaris om lekker te koken, een woongedeelte om te zitten en natuurlijk een eigen terras buiten. Kies je voor het gemak van een safaritent met privé of eigen sanitair dan heb je ook een douche en toilet in de tent. De indeling en afwerking zijn zeer smaakvol en sfeervol.

Een ingerichte tent is ideaal voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen. Er is voldoende ruimte en het is toch heel erg gezellig! Je behoudt het echte camping-gevoel, maar geniet toch van alle comfort die het kamperen een echte beleving maken. Overnachten in een luxe tent is een leuk avontuur voor jong en oud. 

Luxe kamperen in een safaritent in Italië

Een safaritent huren op een camping is gemakkelijk, maar eerst moet je nog beslissen op wat voor soort camping je wilt staan. Een gezellige familiecamping met zwembad? Of liever juist een rustige natuurcamping die kleinschalig is? Voor ieder soort vakantieganger is er een geschikte glamping te vinden die voldoet aan alle eisen voor een onbezorgde vakantie.

Waar je ook wilt ‘glamperen’ in Italië, bijna overal zijn zulke safaritenten te vinden. Direct aan het Gardameer of Lago Maggiore, in Toscane, aan de kust of aan zee met een strand, of juist in het binnenland. Luxe kamperen kan op tal van plekken door heel het land.

Ben je al overtuigd van het gemak van een safaritent, wat ook vaak lodgetent wordt genoemd? Ontdek zelf op welke prachtige plekken je een safaritent in Italië kunt huren. 

Luxe kamperen in een safaritent Italië begint bij Glampings.