Accommodatie aanmelden

Safaritenten Gardameer

Kampeer bij één van de mooiste stukjes van Italië en ervaar de meest prachtige glampings. Liever overnachten in alle luxe, ruimte en comfort die je van thuis gewend bent? Overnacht dan in een luxe safaritent! Het Gardameer is het meest bekende en misschien wel het mooiste meer van Italië.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Safaritent Gardameer

Heb je besloten de kampeervakantie eens anders aan te pakken? Huur een prachtig luxe safaritent! Gardameer is het meest bekende, en wellicht het mooiste, meer van Italië. Rondom dit meer liggen vele mooie glampings waar je safaritenten of lodgetenten kunt boeken. De luxe tenten bieden veelal genoeg ruimte aan een gezin met twee aparte slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, en een compacte keuken en woongedeelte. Buiten geniet je van de zon op het terras.

Luxe safaritenten huren aan het Gardameer

Je beleeft een echte glampingvakantie in een van de complete safaritenten. Italië staat bekend om haar lekkere temperaturen, natuur en cultuur. Rondom het Gardameer is dit niet anders. Maak de keuze uit een kleine of grote glamping, met tal van voorzieningen en activiteiten, of trek er zelf verder op uit met de auto of de fiets. Glamperen is het kamperen van nu!

Luxe kamperen in een safaritent Gardameer begint op Glampings.nl!