Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Duitsland

Ben je geen kampeerder en is een luxe hotel te veel van het goede? Dan ben jij het type voor een Tiny House. In Duitsland worden Tiny Houses steeds populairder, dus waarom niet een weekendje weg of lange vakantie in een mini-huisje over de grens. Een paar setjes kleren mee en gaan!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Duitsland

Wil je er even tussenuit maar heb je geen zin om ver te reizen? Dan is Duitsland een goede optie! Er zijn steeds meer Tiny Houses in Duitsland te vinden, perfect voor een romantisch weekendje weg of een vakantie met je geliefde. Een Tiny House is een vakantiehuisje, soms op wielen, dat al het comfort en gemak van een normaal huis biedt maar dan op minder vierkante meters. Tiny Houses zijn namelijk vaak maar 15m 2 tot 50m 2 groot. Compact dus, en daardoor bijzonder functioneel ingericht met alles binnen handbereik; een slaapkamer, een badkamer, een keuken of kitchenette en een leefgedeelte.

Tiny Houses passen helemaal in de trend van milieubewust leven en ‘eco-vakanties’. Veel van de huisjes zijn namelijk duurzaam gebouwd, goed geïsoleerd en voorzien van wateropvang en zonnepanelen. Daardoor zijn ze vaak zelfvoorzienend en kunnen ze op zichzelf staan in de vrije natuur. Denk je eens in; vakantie vieren in een klein huisje met de natuur als achter- en voortuin. Je hoeft niet in te leveren op luxe en comfort, een Tiny House is namelijk vaak modern ingericht en afgewerkt.

Bijzondere vakantie in een tiny house in Duitsland

Wil je ook een bijzondere vakantie in een Tiny House in Duitsland beleven? Duitsland is de ideale bestemming als je er even tussenuit wilt en een vakantiegevoel wilt beleven, maar ook niet te ver wilt reizen. En als je een Tiny House in Duitsland huurt, hoef je ook niet eens zo veel spullen mee te nemen. De huisjes staan op mooie plekken in de natuur, maar je vindt ze ook op glampings in Duitsland of zelfs vakantieparken. Voordeel van een vakantie op een camping op park is dat je gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten, zoals een zwembad en horeca.

Logeren in een Tiny House in het Zwarte Woud, bijzonder overnachten in een blokhut in de Eifel of slaap je lekker in een schattig vakwerkhuisje nabij het Beierse Woud? Natuurliefhebbers hebben ruime keuze. Misschien vind je het wel leuk om een Tiny House te huren nabij een grote stad, zoals Berlijn, Keulen of Hamburg, of geniet je van het mooie landschap in Sauerland, de sfeer in Beieren en de panorama’s langs de Moezel. Duitsland is groot, dus er is werkelijk voor elk wat wils.

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in Duitsland!