Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Nederland

Hoeveel vierkante meters heb je nu werkelijk nodig om comfortabel vakantie te vieren? Tiny Houses in Nederland bewijzen dat dat er niet veel hoeven te zijn. Geniet van een unieke overnachting in een Tiny House en ontdek waarom deze trend zo populair is.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Nederland

Tiny Houses in Nederland zijn immens populair en er komen er dus ook steeds meer bij. Deze kleine huisjes bieden al het comfort en gemak van een normaal huis, maar ze hebben een kleiner oppervlak. Binnenin wordt elke vierkante centimeter benut waardoor het huisje compact, functioneel en vaak zelfs ook zelfvoorzienend is. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Wil je wel eens slapen in een Tiny House in Nederland? Je kunt een Tiny House huren op steeds meer plekken, bijvoorbeeld op glampings, vakantieparken en in de vrije natuur.

In deze tijd waarin men steeds milieubewuster leeft met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, zijn Tiny Houses een hippe uitkomst. De huisjes zijn veelal duurzaam gebouwd, goed geïsoleerd en dus bijzonder energiezuinig. Wie denkt dat het interieur dan ook basic is, heeft het mis. Tiny Houses zijn vrijwel altijd supermodern ingericht en afgewerkt, inclusief een comfortabel bed, een fijne badkamer en een kitchenette met alle benodigdheden om te koken. Ideaal voor een vakantie of weekendje weg met je geliefde.

Bijzondere vakantie in een Tiny House in Nederland

Je beleeft gegarandeerd een bijzondere vakantie in een tiny house in Nederland. Tiny Houses staan namelijk vaak op de mooiste plekken, in de bossen van de Veluwe, aan de kust of aan het water in Zeeland, of op een leuke glamping ergens in Nederland. Sommige zijn helemaal off-grid waardoor je ‘in the middle of nowhere’ kunt verblijven maar toch van alle luxe en comfort bent voorzien. Zie je het al voor je? Een Tiny House huren midden in het bos met de vrije natuur als jouw achtertuin?

Tiny Houses in Nederland zijn er in alle soorten en maten, van zo’n 15m 2 tot zo’n 50m 2 . Sommige huisjes staan zelfs op wielen en kun je dus verplaatsen, andere hebben een vaste plek op een glamping of vakantiepark. De inrichting varieert van basic tot heel luxe, inclusief een openhaard, boxspringbedden en een mooie badkamer. Een Tiny House biedt plek aan minimaal (en vaak maximaal) 2 personen en is daarmee perfect voor een romantische vakantie met je geliefde. Dankzij de ligging in de natuur geniet je ook van een schitterend uitzicht en veel rust. Wil jij ook eens logeren in een Tiny House? In Nederland is de keuze al reuze!

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in Nederland!