Accommodatie aanmelden

Glamping Vendée Glamping Vendée

Op zoek naar een kindvriendelijke locatie voor luxe kamperen? De Vendée is perfect voor je volgende glamping vakantie! Met de relatief korte afstand tot Nederland en de grillige natuur vlak bij de kustlijn is de Vendée ideaal. Overnacht in een safaritent op een kleinschalige glamping of ruim park met zwemparadijs. De Vendée is perfect voor zowel jong tot oud.

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Luxe kamperen in de Vendée

Aan de Frans-Atlantische kust ligt de populaire regio de Vendée. Met zo'n 900 km afstand van Nederland is dit een ideale vakantiebestemming die niet te ver van huis af ligt. Met ruim 250 km kustlijn en veel stranden is de Vendée ook zeer populair voor camping gangers. 

De kuststreek van de Vendée kent ook diverse mooie bossen zoals de île-de-Normoutier en de Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Iets zuidelijker vindt je bij Jard-Sur-Mer en La-Tranche-sur-Mer ook prachtige standen. 

Wil je graag eens glamperen en zoek je nog een mooie glamping in deze regio? In Vendée bevinden zich een aantal luxe glampings variërend van kleinschalig met een speeltuintje voor de kids tot grootschalig met zwemparadijs. Omgeven door natuurparken en niet ver van de zee liggen deze glampings op de perfecte locatie. Met uitzicht op de grillige bossen van de Vendée is het geweldig vertoeven in de luxe safaritenten en lodgetenten. Hier is luxe en ruimte genoeg voor het hele gezin en van alles te beleven van jong tot oud.  

 

Ontdek de prachtige omgeving van Vendée, Frankrijk 

Hoewel het lieflijke landschap in het binnenland steeds dunner bevolkt raakt, is er voor natuur- en cultuurliefhebbers nog steeds genoeg te beleven. Bezoek één van de kastelen in het noorden of de oude cultuurstad Fontenay-Le-Comte. Ook de abdij Saint Pierre de Maillezais is een must om te bezoeken en voor een onvergetelijk bezoek aan de middeleeuwen is het Château de Barbe Bleue in Tiffauges met de kinderen een echte aanrader. 

Als je eens wat anders dan strand en zand wilt zien is het bezoeken van gezinsbadplaatsen nog een leuk idee. Vertrek per fiets op het relatief vlakke landschap. Met ruim 800 km aan fietspaden en nog eens 400 km in het noordelijke Bocage zul je via autovrije paden en rustige binnenwegen de Vendée op een prachtige manier ontdekken. Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen in dit gebied. 

Boek dus nu jouw veelzijdige glampingvakantie in de prachtige Vendée. Luxe kamperen op een glamping in de Vendée begint bij Glampings!