Accommodatie aanmelden

Glamping Limousin

Ontdek de groene en rustige streek Limousin, die bekend staat om haar uitgestrekte bossen en heuvelachtige omgeving. Huur een luxe safaritent op één van de rustige kasteelcampings of kleinschalige glampings. Limousin is perfect voor je volgende vakantie!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Luxe kamperen in Limousin

Welkom in de groene en rustige streek de Limousin, bekend om zijn roodbruine grazer: de Limousin koe die je overal tegenkokmt. 
Maak kennis met het Franse platteland, waar graslanden en bossen elkaar afwisselen. Gevormd door de rivieren de Dordogne en de Vézère is deze streek uiterst perfect voor naturliefhebbers en rustzoekers, waar je nog kunt genieten van de schitterende natuur zonder dat het toerisme de regio nog niet heeft ontdekt. 

Overnacht in een luxe safaritent op één van de kleinschalige glampings. Met uitzicht op de bosrijke omgeving is het prima vertoeven. Vlakbij een meer of bij een uitgestrekt bos: de kasteelcampings zijn ideaal voor het hele gezin en vanaf hier kun je er perfect op uittrekken! Op de glampings in de Corrèze kun je echt even helemaal tot rust komen en ondertussen genieten van het Franse platteland.

Ontdek de prachtige omgeving van Limousin, Frankrijk

Grote toeristische attracties zul je niet vinden in deze streek. Trek er daarentegen op uit en bezoek een streekmarkt in de dorpjes of wandel in het nationaal park van Limousin en spot de bekende grazers! Het dorpje Collonges-La-Rouge, wat door zijn purperrode zandsteen de 'Robijn van Frankrijk' wordt genoemd, mag niet ontbreken op deze trip. Ook in Curemonte lijkt de tijd te hebben stilgestaan. 

Laat je overdonderen door de schitterende natuur bij de waterval Cascades de Murel of de hunebedden van Les Pierres Jaumâtres. De valleien en natuur nodigen uit tot lange wandel- en ontdekkingstochten. 

Boek dus nu jouw veelzijdige glampingvakantie in het prachtige Limousin. Luxe kamperen op een glamping in de Limousin begint bij Glampings!