Accommodatie aanmelden

Glamping Provence-Alpes Côte d' Azur

In het zuidoosten van Frankrijk ligt de Provence-Alpes-Côte d’Azur, een regio dat wellicht de meest bekende gebieden omvat en ontzettend veelzijdig is met een prachtige kust, glooiende velden en hoge bergtoppen. Geniet in stijl van glamping in de Provence-Alpes-Côte d’Azur in een luxe accommodatie.

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Provence-Alpes-Côte d’Azur 

Glamping in de Provence-Alpes-Côte d’Azur is ideaal voor vakantiegangers die eigenlijk van alles wat willen. Deze regio is namelijk van alle markten thuis. Denk aan de glooiende lavendelvelden van de Provence, de hoge bergen in de Alpen en de zonnige kust van de Côte d’Azur met luxe badplaatsen zoals Cannes en Nice. Ook door de natuurgebieden en natuurlijke bezienswaardigheden in de PACA, waaronder de beroemde Gorges du Verdon, raak je hier simpelweg niet uitgekeken. Wil je comfortabel kamperen en al die adembenemende plekken bezoeken? Dan boek je een glamping in de Provence-Alpes-Côte d’Azur met luxe huuraccommocaties. 

Glamping vakanties in Provence-Alpes-Côte d’Azur

Glamping vakanties in de Provence-Alpes-Côte d’Azur zijn extra luxe doordat je in een kant-en-klare en vaak ook originele accommodatie verblijft. Geen gedoe met een tent of caravan, je hoeft alleen je koffer in te pakken en mee te nemen. Op de glamping kun je bijzonder overnachten in een luxe safaritent of rustieke lodgetent, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er aparte slaapkamers, vaak een badkamer met een douche en een toilet, een compacte keuken en een gezellig woongedeelte. Het grote terras aan de voorzijde laat je nog extra van die campingsfeer genieten. Je kunt ‘glamperen’ op een kleine charme-camping, een familiecamping met zwembad of een groot en luxe vakantiepark met alles erop en eraan. De keuze is reuze! 

Luxe kamperen in de prachtige Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrijk

Luxe kamperen in de prachtige Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrijk, bied je zoveel mogelijkheden. Niet alleen qua campings en glampings, ook qua locaties in deze ongekend veelzijdige regio. Kampeer dicht bij zee aan de Côte d’Azur en geniet van een zon-, zee- en strandvakantie. Voor een avontuurlijke vakantie in de natuur vol outdooractiviteiten kun je verblijven in de natuur, zoals bijvoorbeeld dicht bij de Gorges du Verdon of in een van de vele natuurparken. Cultuurliefhebbers vinden in de Provence-Alpes-Côte d’Azur vele mooie dorpen en steden die ze willen bezoeken, zoals Marseille, Avignon, Nice en Cannes.

Vier vakantie op een glamping in de Provence-Alpes-Côte d’Azur en geniet van een heerlijk verblijf!