Accommodatie aanmelden
+2 Foto's

Sleeperoo - Sleepcube am Nordseestrand, Wangerland

Wangerland, Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 160,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De lange dag op zee loopt langzaam ten einde, het dromerige witte strand is verlaten. De roodgloeiende zon gaat net onder in de zee en je zit samen in je open Sleepcube te luisteren naar de geluiden van de zee. Wat is er mooier? Beleef deze prachtige glamping Wangerland, Nedersaksen.

DE SLEEPCUBE aan HET NORDSEE-STRAND IN WANGERLAND

De Sleepcube is speciaal ontworpen voor bijzondere slaapervaringen. De Sleeperoo cube biedt met zijn natuurlijke vorm comfort, veiligheid een ervaring op ongeveer 12m³ ruimte. Met zijn ronde vormen en de weerbestendige panelen met grote ramen, nodigt het avonturenbed je uit om te knuffelen, te bewonderen en te dromen. Binnen zijn dekens, kussens en een matras (160x200m). Er is ook een energiebesparende LED-verlichting en een koelpakket met een selectie heerlijke biologische snacks en drankjes.

Deze Sleepcube ligt midden in de duinen op het Noordzeestrand. Omdat het aangenaam donker is op het strand, zijn er kleine lampjes in de Sleepcube. Bovendien kun je telefonisch de beveiligingsdienst van de camping bereiken. De toiletten bevinden zich op ongeveer 300 meter van de Glamping tent. Stopcontacten bevinden zich in de doucheruimtes van de aangrenzende camping.

De locatie en de omgeving van het Noordzeestrand in Wangerland 

Het dorp Schillig ligt in het uiterste noordelijke puntje van de Oost-Friese regio Wangerland. Deze stad heeft het meest pittoreske strand in de regio, met Caribisch wit zand en een eindeloos duinlandschap. Dit is precies waar u uw Sleeperoo cube zult vinden voor een uitzonderlijke overnachting. Overdag kun je gaan kiteboarden, windsurfen en natuurlijk zwemmen in, en genieten van, de zee.

Een geweldige ervaring zijn de begeleide Watt-wandelingen (wadden) bij eb naar het vogeleiland Minsener Oog. Op het wandelpad kom je niet alleen schelpdierbanken en kleine krabben tegen, maar kun je je ook vergapen aan machtige tankers en containerschepen op weg naar Wilhelmshaven.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio