Accommodatie aanmelden

TORTIGA - Pop-up glamping resort in Oost-Vlaanderen

Lochristi, België

  • Privé sanitair
  • Restaurant
Vanaf prijs per nacht ? 295,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een vakantie midden in de natuur op het prachtige landgoed van Kasteel van Beervelde. Hier vind je de bijzondere design cabins van TORTIGA. Het is een pop-up glamping resort op een super mooie locatie. Ontdek deze glamping in Oost-Vlaanderen!

Summer in the park: cabins van TORTIGA in Park van Beervelde

Deze glamping cabins in België zijn ontworpen en gemaakt door TORTIGA en staan in het Park van Beervelde, dichtbij Gent. Dit bijzondere concept heet 'Summer in the park'. Op het park vind je de cabins tussen al het groen op een grasveld of aan het water. Er komen in totaal 10 cabins te staan in het park, allemaal met veel privacy. De cabins hebben allemaal een ander uitzicht, maar altijd omringd door de mooie natuur van het park. Zo kun even helemaal onthaasten in de Belgische natuur.

De cabin heeft grote ramen die het licht en de natuur naar binnen halen. Binnenin staat een luxe tweepersoonsbed en een gezellig zitje. De cabin biedt plek aan twee personen. Ook is er privé sanitair aanwezig en is er een heerlijke buitendouche. Ideaal voor warme zomerdagen! Als je een TORTIGA cabin reserveert zit er ontbijt bij in. Verblijven bij TORTIGA Summer in the Park is een echte beleving.

De faciliteiten en omgeving van Park van Beervelde

Het Park van Beervelde is een kasteelpark gelegen in het dorp Beervelde. Deze plek vindt je aan de rand van Gent in Oost-Vlaanderen. Een uitstapje naar de leuke stad Gent is zo gemaakt, maar het is misschien nog wel leuker om op ht park te blijven en te genieten van deze mooie plek. Je kunt hier heerlijk wandelen en de mooie natuur ontdekken. Geniet van een drankje in het gras in de zon of kies voor een mooie wandeling door het park. Park van Beerveld heeft een mooie wandeling uitgestippeld waarbij je de natuur en de historie van het park kunt ontdekken. Park van Beervelde heeft een Engelse landschapsstijl, wat dateert uit het romantische tijdperk. Dit is zeker terug te zien!

Ook wordt er een boomhut gebouwd waar een cocktailbar gaat komen. Hier kun je terecht voor de lekkerste cocktails met uitzicht en er zullen musicale optredens worden gehouden. Heerlijk even helemaal weg, maar toch dichtbij huis. Voor de lunch zullen er picknickmanden worden aangeboden, zodat je in het mooie groene park lekker kunt picknicken. Dineren kan in het mooie, historische Koetshuis. Ook is er in de binnenkoer van het Koetshuis een gezellig terras.

Ga voor een romantische ervaring en boek een cabin bij TORTIGA!

Getoonde prijs is een vanaf prijs, gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, inclusief ontbijt.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio